“Valjalo bi sad zatvoriti škole. Nema šta da se čeka…”: Nekadašnji ministar Verbić o koronavirusu

6
Foto: Igor Pavićević

Nekadašnji ministar prosvete Srđan Verbić pozvao je preko Tviter naloga da se zatvore škole u Srbiji zbog širenja koronavirusa.

“Nema šta da se čeka”, napisao je on na Tviteru.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja juče je diretkorima svih osnovnih i srednjih škola na teritoriji Srbije, zbog novonastale situacije oko korona virusa, izdala je posebne preporuke koje treba primeniti.

Premijerka Ana Brnabić je juče rekla da će se danas razgovarati o eventualnom zatvaranju škola.

“Ako je ta mera nešto preventivno pametno, nemamo nikakav problem, ali dajte da primenjujemo mjere u skladu s potrebama, a ne da bi samo neko rekao da primenjujemo mere. Važno je biti pribran”, rekla je Brnabić.

6 KOMENTARA

  1. Pametan čovek. I iskusan. Lepo im kaže…. Nego, ovi sad izgleda žele da i oni postanu iskusni.
    Kao u onom vicu kad su se sreli čovek sa iskustvom i čovek sa parama. Pa se razišli tako što je onaj iskusni otišao sa parama, a onaj sa parama otišao sa iskustvom…

  2. Kome udarate kontru,i kako posle ovoga da dobijete glasace,samo mrtvi,jer ne mogu da zaokruze nikoga…..Vi umesto njih da sebi date glas,o cemu se ovde vise radi.

  3. Pozivam vladu da se dozove pameti. Imamo loš primer Italije. Preuzmite već sada mere, nemojte čekati da se dogodi haos koji se dešava u jednoj zemlji daleko bogatijoj i organizovani joj od naše. Ne stavljajte glavu u pesak, ne segacite se, ne umanjuje opasnost, nego delajte. Ne radi se o politici, ni o izborimo, to će biti kasnije. Dajte preduzimajte šta god možete da se ne raširi haos kao u Italiji.

  4. Bravooo za njega! Bolje na vreme preduzeti sve mere radi predostroznosti nego da docekamo ono sto je Italija… Stvarno apelujemo premijerima neka preduzmu sve mere predostroznosti.

Comments are closed.