Sigurno ste mnogo puta gledali strane filmove u kojima junaci kontrolišu svoje zavese, lampe i roletne jednostavnim pritiskom na dugme ili samo glasom. To Vam je tada delovalo kao nešto nedostupno, kao nedostižan luksuz koji je moguć samo bogatašima.

Međutim, nije tako. Vremena su se promenila, tehnologija je napredovala i modernizacija doma je postala svakodnevica.

Već 50 godina u svetu i 15 godina u Srbiji, kompanija Somfy svojim revolucionarnim proizvodima olakšava život milionima ljudi širom sveta.

Sada i Vama omogućava da kontrolišete svoj dom pritiskom na dugme, baš kao na filmu.

Upravljanje roletnama zidnim prekidačem

Ako Vam je važno da uvek možete da zasenčite svoj dom, dobra opcija je da motorizujete svoje roletne i kontrolišete ih jednim pritiskom na dugme.

Foto: Promo

Ne morate se više mučiti oko ručnog podizanja teških roletni, sada ćete ih preko zidnog prekidača podešavati bez ikakvog truda, štedeći energiju za zabavnije aktivnosti.

Zahvaljujući ugrađenom motoru,roletne se podižu i spuštaju ujednačenom brzinom, što ih štiti od habanja i produžava im vek trajanja. Na taj način smanjujete troškove održavanja u odnosu na roletne sa gurtnom.

Daljinsko upravljanje roletnama

Zidni prekidač je dobar izbor za upravljanje roletnama, ali je daljinska kontrola još praktičnija i modernija varijanta.Sada ih ujutru možete podizati direktno iz kreveta, precizno im podešavajući položaj onoliko koliko Vam prija za lagano razbuđivanje.

Zimi možete biti sugurni da je zasenčivač zaštićen od smrzavanja.

Ne mogu ga čak oštetiti ni predmeti koji se slučajno nađu ispod roletni jer se motor automatski zaustavlja. Ova opcija u prvi plan stavlja očuvanjeVašeg budžeta i komfor cele porodice.

U slučaju da podesite automatsko podešavanje roletni, njihovi krajnji položaji se redovno proveravaju i koriguju po potrebi.

Jeste da će Vas motorizovane roletne malo više koštati jer traže nešto više početnog ulaganja, ali će se brzo ispaltiti jer će Vas poštedeti nerviranja i dodatnih troškova u budućnosti.

Pametno rešenje za ceo dom

U poređenju sa prethodne dva opcije, pametno rešenje Vam korišćenjem inteligentne kućne central pruža apsolutni komfor, sigurnost i uštedu energije. Dobićete potpunu udobnost življenja sa minimalnim dodatnim ulaganjem.

Kompaniji Somfy je važno da Vam dom bude siguran, pa se brinemo da ga zaštitićen korišćenjem šifrovanja koje je gotovo nemoguće provaliti. Bićete uvek mirni i spokojni znajući da su Vaše dragocenosti i uspomene bezbedni u Vašem domu i kada ste odsutni.

Zanimljiva opcija protiv provale je i simulacija Vašeg prisustva. Tajmer će pokrenuti roletne i uključiti osvetljenje stvarajući privid da ste kod kuće.

U svakom trenutku imate mogućnost da proverite i menjate položaj roletni. Čak i sa udaljenih destinacija ih možete podešavati tako da Vaše biljke dobiju potrebnu količinu svetla u svako doba dana.

Bežična komunikacija pruža lako, brzo i efikasno proširenje sistema drugim uređajima. Kada jednom probate pogodnosti ovog modernog upravljanja domom, poželećete da što više uređaja kontrolišete na ovaj savremen način.

Pošto je upravljanje moguće i sa pametnog telefona, znaćete da Vam je daljinski upravljač od Vašeg doma uvek pri ruci.

Ključ za jednostavan život – Tahoma

Upoznajte Tahomu, “mozak” inteligentnog doma o kakvom ste samo maštali.

To je najsveobuhvatniji uređaj koji pojednostavljuje upravljanje različitim aparatima u Vašem domu.

On zamenjuje različite daljinske upravljače i prekidače, i daje Vam najkompletnije i najjednostavnije uživanje u savremenom stanovanju.

Za početak, na Tahomu možete priključiti samo lampe i uveriti se koliko će život odjednom postati lakši.

Ručno podešavanje lampi će postati prošlost, a zameniće ga jedan pritisak na dugme. Kontrolisaćetekoličinu svetlosti u svakoj prostoriji, a da nećete morati da ustajete sa kauča i prekidate gledanje omiljenog televizijskog programa.

Možete podesiti tajmer tako da Vas uključeno svetlo dočeka uveče kad dođete kući.

Ponekad će se desiti su Vam ruke zauzete ili prljave, a neophodno je da npr. hitno otvorite kapiju ili garažna vrata. Tu priskače u pomoć Tahoma- ima opciju za kontrolisanje glasovnim komandama.

Kažite jednu reč i Vaša vrata će se otvoriti na Vašu zapovest. Pustite da magija modernog doma radi za Vas.

Dodajte na Tahomu i žaluzine, roletne, grejanje, garažna vrata i kapije i zagospodarite svojim domom sa samo jednim uređajem. Iskusite komfor i čari udobnog življenja.

Možete upavljati domom preko kompjutera, tableta i pametnog telefona.

Nije važno gde ste, sa Tahomom ste uvek kod kuće!  

Connexoon – pouzdana veza sa Vašim domom

Sa samo tri jednostavne aplikacije možete upravljati kućnim Somfy proizvodima:

  • CONNEXOON WINDOW – kontroliše prozore i zasenčivače;
  • COMMEXOON TERRACE – upravlja terasom;
  • CONNEXOON ACCESS – ima kontrolu nad vratima i kapijama.

Ako želite u svom domu pametna rešenja za jednostavniji život, pozovite nas još danas na 025/841-510 ili nam pišite na info@somfy.co.rs i napravite prvi korak ka savremenom stanovanju o kakvom ste  maštali.Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.