Ova nedelja na FilmBox kanalima donosi uzbudljivu paletu filmskih iskustava koje će oduševiti različite ukuse gledalaca. Bradley Cooper i Zoe Saldana nas uvode u dramu, romantiku i misteriju u filmu „Reči“, koji će biti prikazan u petak na kanalu FilmBox Extra. Subotom u ponoć, Bruce Willis će zaseniti ekran u filmu „Prvi ulov“ na kanalu FilmBox Premium, dok će ljubitelje akcija u nedelju uveče čekati naslov „Sezona borbe“ na kanalu FilmBox Stars. Filmoljupci će ovog vikenda moći da se prepuste vrhunskom filmskom iskustvu koje FilmBox nudi!

 

Bradley Cooper i Zoe Saldana u paru proslavili su film „Reči“ koji kombinuje dramu, romantiku i misteriju. Ova priča predstavlja mladog i ambicioznog pisca u pokušaju, koji živi sa svojom verenicom i nada se da će jednog dana njegove reči biti prepoznate kod čitalaca. Ipak, prevelika želja za uspehom dovodi ga do toga da pod svojim imenom objavi delo koje nije napisao, već sasvim slučajno pronašao. Doživljava ogromnu slavu jer delo postaje bestseler, ali se nakon nekog vremena susreće sa stvarnim autorom… Sve koje je zaintrigirala ova priča, istu mogu ispratiti u petak od 19.20h na kanalu FilmBox Extra.

 

Za „noćne ptice“ film „Prvi ulov“ će se emitovati u subotu u ponoć na kanalu FilmBox Premium. Širokoomiljeni Bruce Willis igra Marvina, policijskog inspektora koji pokušava da reši zločin, dok je vremena sve manje. Kada njegov stari prijatelj, Vil, zajedno sa sinom, tokom lovačkog izleta, posvedoči svađi između dvojice muškaraca i pucnjavi ispred banke, Vil ranjenog muškarca odvodi kući kako bi mu pomogla njegova žena koja je hirurg. Nakon što se oporavi, ovaj čovek uzima Vilovog sina kao taoca i traži mu pomoć kako bi se dokopao ukradenog novca iz banke. Vil mora da uradi sve kako bi spasio sina, ali mu na putu mu stoji Marvin – policijski inspektor i stari porodični prijatelj.

 

 

 

 

Za sam kraj nedelje, ljubitelje akcija će obradovati film „Sezona borbe“ koja će se emitovati u nedelju na kanalu FilmBox Stars sa početkom u 21h. Radnja filma se dešava tokom američke vojne intervencije 2007. godine. Dvojica vojnih regrutera su usred masovne regrutacije, kad saznaju da će i sami biti poslati na teren. Vodnik Haris toliko dugo radi u bazi za regrutaciju, da mu je ona kao druga kuća. Na drugoj strani sveta, improvizovana eksplozivna naprava razara oklopno vozilo. Nakon oporavka od napada, vodnik Mejson biva premešten u Harsovu kancelariju. Mejson želi da se vrati na front, ali ubrzo shvata da se rat ne vodi samo na ratištu.

 

 

 

Foto promo, kadrovi iz filma

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.