Čokolada može da bude znak ljubavi, uteha i prijatelj koji nas nikad neće izneveriti. Da li ste znali da vaša omiljena čokolada može mnogo da kaže o vašem karakteru? Ljubitelje mlečne čokolade je navodno teško prevariti, dok su obožavaoci bele čokolade veliki kreativci.

A zašto nije lako odbiti čokoladu? Žudnja za njom je jača od bilo čega jer sadrži određena svojstva koja podstiču oslobađanje dopamina, koji prirodno podstiče dobro raspoloženje.

Međutim, koliko god može da nas usreći, šećer, njen neizbežan sastojak, ima svoje mane. Veća konzumacija može da dovede do razvoja dijabetesa, visokog krvnog pritiska i kardiovaskularnih poremećaja, a ono što je većini nepoznato – štetan je i za našu kožu. Naime, šećer uzrokuje glikaciju, proces koji dovodi do gubitka elastičnosti i pojave bora.

Ali ne brinite, uz novi NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum protiv bora možete bezbrižno da uživate u svakoj kockici omiljene poslastice. Nakon gotovo 10 godina istraživanja, Beiersdorf stručnjaci su otkrili rešenje. Sada zahvaljujući GLYCOSTOP tehnologiji i najvećoj koncentraciji čistog koenzima Q10, NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum protiv bora smanjuje i najdublje bore i sprečava nastanak novih uzrokovanih glikacijom.

Za najbolje rezultate, nanesite ga dva puta dnevno – ujutro i uveče na očišćenu kožu lica.

Za dodatni rezultat mladolike kože i 4x jači efekat koristite ga u kombinaciji sa NIVEA Q10 Power Firming dnevnom kremom protiv bora.

  • Smanjuje i najdublje bore za 2 nedelje i sprečava pojavu novih bora.
  • Sa GLYCOSTOP tehnologijom protiv glikacije, koja štiti kožu od starenja uzrokovanog glikacijom.
  • Sadrži našu najveću koncentraciju čistog koenzima Q10.
  • Sprečava oštećenje uzrokovano šećerom blokiranjem 68% glikacije (in vitro) kako bi izvukao najbolje iz vaše kože.

 

Dostupno od maja 2024.

NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum protiv bora, 30 ml – preporučena mpc 2.056,56 RSD

 

Za više informacija o novom proizvodu posetite: https://www.nivea.rs/proizvodi/nivea-q10-anti-wrinkle-expert-dual-action-serum-protiv-bora-90058003768820211.html

 

Pratite nas i na IG NIVEA global

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.