Uz kupovinu avio-karte do automobila iz snova SIXT ulazi u sveobuhvatno partnerstvo sa Wizz Airom

    0

    Kompanija SIXT je potpisala ugovor o sveobuhvatnom partnerstvu sa Wizz Airom, jednom od avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi i vodećim niskotarifnim avio-prevoznikom u centralnoj i istočnoj Evropi, i tako dobila status izabranog partnera ove avio-kompanije. Saradnja će omogućiti putnicima da stignu do željenih destinacija avionima „najzelenije” flote u Evropi i lako i jednostavno ostanu u pokretu na samom odredištu i tako na najbolji način iskoriste najniže cene i u vazduhu i na zemlji. Pri rezervisanju avio-karte na Wizz Airovom sajtu ili mobilnoj aplikaciji, putnici sada mogu direktno da iznajme odgovarajuće vozilo  i pristupe celokupnom voznom parku kompanije SIXT na svojoj destinaciji. SIXT će za putnike obezbediti pojedinačne ponude u svim cenovnim kategorijama – od malih gradskih automobila za neobavezni obilazak grada, preko sportskih kabrioleta, do prostranih porodičnih kombija. SIXT nudi ne samo širok izbor novih i bogato opremljenih modela raznih proizvođača, već i prvoklasnu i nagrađivanu uslugu.

    Saradnja između kompanija SIXT i Wizz Air se odnosi na skoro sve destinacije ove avio-kompanije u 44 zemlje širom sveta. Isto tako, SIXT će postati partner Wizz Airovog programa „Kredit za let”. Pri svakom iznajmljivanju vozila od kompanije SIXT, klijentima će se 5 odsto cene iznajmljivanja prebaciti na račun kod Wizz Aira i taj iznos će onda moći da upotrebe da rezervišu nove avio-karte ili iskoriste dodatne usluge.

    „Wizz Air svim svojim putnicima omogućava izuzetno vrednu ponudu na osnovu kvalitetnih usluga avio-prevoza po odličnim cenama od trenutka rezervacije do kraja putovanja. Ova jedinstvena saradnja sa kompanijom SIXT će našim uvaženim klijentima omogućiti da na jednostavan način iznajme kvalitetna vozila širom Wizz Airove mreže destinacija. Nadamo se da će putnici iskoristiti mogućnost lakog iznajmljivanja prvoklasnih automobila našeg partnera i i tako još više otkrivati lepote svojih odabranih destinacija”, izjavio je Jožef Varadi, generalni direktor Wizz Aira.

    „Izuzetno mi je drago što sarađujemo sa Wizz Airom. Naše kompanije su veoma uspešni i popularni međunarodni brendovi u sektoru prevoza koji nude velike pogodnosti svojim klijentima. Wizz Airovi putnici sada mogu da uživaju u prednostima naše konstantne posvećenosti klijentima, inovativnih usluga i automobila iz snova. Sigurni smo da ćemo na ovaj način doprineti veoma posebnom iskustvu putovanja”, rekla je Redžin Sikst, viša potpredsednica zadužena za međunarodni marketing u kompaniji Sixt.