“Uvek si dobrodošao da se vratiš”: Emotivni susret kraljice Elizabete i Harija

0
Profimedia

Britanska kraljica Elizabeta Druga i uskoro bivši princ Hari proveli su četiri sata na ručku u nedelju, kako bi razgovarali o završnim dužnostima koje on ima sa svojom suprugom Megan Markl.

Između kraljice i Harija opet se pojačala napetost nakon što je Hariju i Megan zabranjeno da se brendiraju kao kraljevski par posle njihovog istupanja iz porodice. Javno saopštenje koje je izdao ovaj par nakon ove zabrane razljutilo je monarhinju, koja nije mogla da veruje koliko je njen unuk osramotio porodicu, prenosi Kosmopolitan.

Kraljica je htela da na ručku nađe kompromisno rešenje za buduće planove i završila je razgovor rekavši Hariju da “ga mnogo voli i da je uvek dobrodošao ukoliko želi da se vrati kraljevskim dužnostima”,

Kraljica je takođe rekla da bi „volela da više viđa svog unuka Arčija.

Izvor blizak porodici izjavio je da je kraljica “vrlo uznemirena” zbog odluke svog unuka da se odseli za Ameriku, jer će je to sprečiti da često viđa praunuka Arčija. Izvor dodaje da je kraljica bila vrlo jasna kada je rekla da Hari u svakom trenutku može da se vrati u Englesku sa svojom porodicom i ponovo preuzme kraljevske obaveze, prenosi britanski San.

Kraljica je takođe navodno Harriju “jasno” rekla da su on i Megan “uvek dobrodošli da se vrate ako se predomisle” i da će ih dočekati “otvorenih ruku”.

Megan Markl će doći u London kako bi sa suprugom obavila njihove finalne dužnosti kao kraljevskog para. Hari i Megan će se pridružiti Vilijamu i Kejt, kao i kraljici, Čarlsu i Kamili na proslavi Dana Komonvelta. Ovo će biti među poslednjim njihovim dužnostima kao kraljevskog para, ali i prvo javno pojavljivanje nakon što je objavljeno njihovo istupanje iz kraljevske porodice, poznato kao Megzit.