Utorak krajnji rok za prijavu na studentsku praksu “NIS Calling”: Akademci, iskoristite svoju šansu!

  0
  Foto: NIS

  Prijavljivanje za peti ciklus programa studentske prakse u kompaniji NIS pod nazivom “NIS Calling” otvoreno je do utorka, 21. septembra. Zainteresovani svoju prijavu mogu da ostave na sledećem linku: https://posao.nis.rs/prijava/nis-calling-praksa-5 i tako konkurišu za 320 sati prakse u jednoj od vodećih domaćih kompanija.

  Ovaj program je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), kao i državljanima Srbije koji studiraju u inostranstvu. Praksa počinje 1. novembra, a otvoreno je 25 pozicija i to za studente sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki, Mašinski, Građevinski, Elektrotehnički, Ekonomski, Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Tehnološko-metalurški, Saobraćajni, Prirodno-matematički, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet bezbednosti.

  Odabrani kandidati će imati mogućnost da obave 320 sati prakse tokom tri meseca i da ih usklade sa obavezama na fakultetu. Svaki polaznik dobija svog mentora koji prati njegov razvoj i pruža mu podršku tokom realizacije zadataka i adaptacije na novu poslovnu sredinu. Pored praktičnog angažovanja, studenti dobijaju priliku i da se dodatno obrazuju u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS, čiji su gostujući predavači najugledniji stručnjaci iz zemlje i sveta.

  Učesnicima NIS pokriva troškove prevoza i ishrane u okviru kompanijskih restorana. Više informacija na https://www.nis.eu/nis-calling/