Utakmice fudbalske reprezentacije uz EON preko bilo kog interneta u Srbiji

  0

  Srbija – Republika Irska danas u 20.45

  SBB kompanija saopštila je danas da sve utakmice fudbalske reprezentacije Srbije u Kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine mogu da gledaju svi građani u Srbiji, bez obzira na to da li su SBB korisnici.

  Utakmice će ekskluzivno prenositi TV kanal Nova S, koji je dostupan i onima koji nisu SBB korisnici preko bilo kog interneta uz EON aplikaciju, koja omogućava gledanje sadržaja na računaru, tabletu, mobilnom telefonu i SMART TV-u.

  Danas u 20.45 časova Srbija igra sa Republikom Irskom, 27. marta u 20.45 časova sa Portugalom i 30. marta u 18 časova sa reprezentacijom Azerbejdžana.

  Sve ove utakmice, ali i ostali TV sadržaj za celu porodicu, dostupan je u EON Porodičnom paketu bez ugovorne obaveze za 799 dinara, koji možete da aktivirate na eon.tv.

  EON Porodični paket nudi 15 domaćih TV kanala, od kojih je 11 u HD rezoluciji, sa najtraženijim sadržajima – nova serija Aleksandar od Jugoslavije, Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Pljiž, Utisak nedelje i mnoge druge na Nova S, ali i najnovije, tačne i nezavisne vesti i informativni program na N1. Tu su i dečiji kanali Pikaboo i Vavoom, TV prodavnica Shoppster, kao i Video klub sa naslovima za svaku priliku.

  Uz ovaj paket dostupne su i EON Smart TV i tri EON mobilne aplikacije, kao i funkcija vraćanja sadržaja do sedam dana unazad.

  Za više informacija posetite sbb.rs ili pozovite SBB Kontakt centar na 19900.