Megacom: Uronite u osvežavajuće letnje bioskopske hitove

0

Da leto ne mora da bude pakleno na gradskim ulicama ili jednostavan odlazak na more i bazene, potrebno je samo da uzmete osvežavajuće piće, kesicu mirisnih kokica i lagano zaobiđete letnju žegu i usijan asfalt. Ko kaže da je hladovina samo pod krošnjom drveta?

Distributerska kuća Megakom predlaže i preporučuje:

Lađa koja je nošena divljim brzacima Amazona čijim kormilom upravlja niko drugi do Dvejna Džonsona poznatijeg kao „Stena“ i šarmantna, uporna i svojim ciljem zaokupljena istraživačica dr Lili koju igra Emili Blant. Film „Avantura u džungli“ estetikom podseća na kultni filmski klasik Indijana Džouns, nesumnjiva je zabava za celu porodicu, jer je film inspirisan istoimenim tematskim parkom iz Diznilenda. U domaće bioskope film stiže 29. jula. Za potrebe filma čija je radnja smeštena na početak 20. veka u Južnoj Americi, korišćen je i staromodni španski jezik iz 16. veka – muy caliente!

Za ljubitelje nezavisnih filmova koji pažnju poklanjaju čovekovoj svakodnevici i detaljima iz života, pričama posle kojih zgradu bioskopa napustite ceneći svaki dan života sve više, početkom avgusta stiže priča o mladom samohranom ocu i njegovom četvorogodišnjem sinu u drami „Nigde posebno“. Njihov život je jednostavan, sastoji se od univerzalnih svakodnevnih rituala i nevine ljubavi koja otkriva snagu njihove veze.

Svakome je tokom leta potreban šarm Rajana Rejnoldsa da preživi vrućine u gradskom prevozu i gužvu u saobraćaju tokom poslepodnevnog špica, s filmom „Glavni heroj“ u kome glavnu ulogu ima humor Rajana Rejnoldsa sasvim sigurno će mukama brže doći kraj. Brutalna video igrica u filmu postaje stvarnost kada dojučerašnji bankar Gaj shvata da mora da prođe kroz niz komičnih situacija kako bi „spasao živu glavu“. Od 12. avgusta možete svedočiti ovoj naizgled laganoj  komediji o metafori ljudske otuđenosti. Pod velom tajni je i pojavljivanje Džona Krasinskog, Dvejna Džonsona i Tine Fej u ovom ostvarenju, a da superstarova svakako ne manjka pokazuju i uloge Džodi Komer i Taike Vaititija.

Romantična komedija za kraj avgusta „Ukratko“ je tu da nas podseti da nema mesta panici iako se septembar primiče i da leto može da se produži onoliko koliko mi to želimo.

A sada stvarno, ukratko, prepustite se letu i svim njegovim čarima i ne dopustite da ove filmske poslastice prođu pored vas, nego ih prevarite i pohitajte im u susret!