Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je da je predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas uradio „smešnu stvar“ kada je otišao u Policijsku upravu Beograda, kao i da je to uradio s ciljem da o sebi „stvori sliku poštenog političara“, preneo je N1.

„Ušao je u zgradu i pitao prvog policajca kojeg je sreo da li se protiv njega (Đilasa) vodi istraga. Kako taj policajac može to da zna“, rekao je Stefanović za TV Pink i dodao da istragu sprovodi tužilaštvo.

Stefanović je rekao i da je Đilas „izmislio“ da mu je tada rečeno „da se protiv njega ne vodi istraga“, kao i da je policija demantovala te navode.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ranije je izjavio, nakon izlaska iz zgrade Uprave gradske policije, da su ga tamo vrlo korektno primila dva pomoćnika u Upravi kriminalističke policije i rekli mu da oni nemaju saznanja da se vodi istraga protiv njega, kao i da nema ko da ga sasluša jer su svi angažovani na dočeku Emanuela Makrona.

Đilas je novinarima tada rekao da je kampanja vlasti protiv njega prešla sve granice i da je zato podneo tužbu protiv Srbije.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.