URA: Bečić dokazao da je svesno iznosio neistine

0
Printscreen/YouTube/Al Jazeera Balkans

Građanski pokret URA saopštio je da Demokratska Crna Gora i njen lider Aleksa Bečić “ne umeju funkcionisati bez ultimatuma, uslova, preduslova i raznih kalkulacija, koje za cilj imaju samo očuvanje njihovih fotelja i funkcija”.

Iz GP URA su regovali na današnje saopštenje Bečića.

“Očigledno je da Bečić i Demokrate ne umeju funkcionisati bez ultimatuma, uslova, preduslova i raznih kalkulacija, koje za cilj imaju samo očuvanje njihovih fotelja i funkcija. DPS ne može biti deo evropske vlade, a podrška takvoj vladi je ponuđena svima. Građanima je jasno da zamenom teza o tobožnjem povratku DPS na vlast, Demokrate pokušavaju da opravdaju svoj beg od evropskog puta”, navodi se u saopštenju i dodaje:

“Gospodine Bečiću, ili niste govorili istinu kad ste nas optuživali da smo kriminalci i izdajnici, ili je sada svesno ne govorite, u želji da sačuvate fotelje i funkcije. Vaša ponuda glasi: Vi nam sačuvajte sve fotelje, a mi ćemo se izviniti građanima Crne Gore? Bečiću, potrebno je, pre svega, da se izvinite onima koje ste lažno optužili.

Vi da oprostite nama? Pa valjda Vi treba od nas da tražite oprost što se nas nazivali kriminalcima, korumpiranim izdajnicima koji su uzeli 21 milion i švercerima kokaina”, navodi se u saopštenju URA.