UNIQA odgovorno u službi zdravlja: Klijentima na raspolaganju online i telefonski servisi 24/7, zaposleni rade od kuće

  0

  Odgovorno i posvećeno, UNIQA Srbija je sve poslovne aktivnosti podredila zajedničkoj borbi protiv širenja i posledica Korona virusa uz maksimalno poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i nadležnih zdravstvenih institucija.

  U cilju najvišeg stepena zaštite zdravlja zaposlenih, klijenata, poslovnih partnera i svih članova zajednice u kojoj živimo i radimo, UNIQA je zbog vanrednog stanja zaposlenima obezbedila nesmetan rad od kuće, uz zadržanu stabilnosti poslovanja, a klijentima nastavak besprekornog servisa.

  Uz imperativ očuvanja zdravlja stanovništva, UNIQA je klijentima omogućila usluge bez neposrednog kontakta, kroz online servise dostupne 24 časa dnevno i telefonske linije u Kontakt centru.

  Pored prijave štete i isplate u najkraćem roku, svi UNIQA online i telefonski servisi omogućavaju klijentima da ostanu kod kuće i da jednostavno koriste usluge dostupne 24/7:

  1. Zahtev za ponudu osiguranja na veb stranici www.uniqa.rs korišćenjem opcije „Želite ponudu?“, kao i putem imejla: info@uniqa.rs ili pozivanjem UNIQA kontakt centra na broj: 011/20 24 100. Polise dostavljamo imejlom ili poštom

  2. Lični savetnik za osiguranje dostupan je putem mobilnog telefona dostupnog na stranici www.uniqa.rs u delu „Izaberi svog savetnika za osiguranje“ ili pozivom UNIQA broja u izabranom gradu.

  3. Online kupovina 24/7 – naša UNIQA internet prodavnica radi 24h za kupovinu putnog osiguranja, pomoći na putu i osiguranja domaćinstva i nalazi se na veb stranici www.uniqa.rs

  4. Sigurno online plaćanje faktura putem veb stranice www.uniqa.rs, bez provizije, plaćanje Master i Visa karticom

  5. UNIQA Kontakt centar dostupan pozivom na broj:011/ 20 24 100, kao i putem Live Chat aplikacije na UNIQA vebsajtu ili imejlom: info@uniqa.rs.

  6. MedUNIQA Kontakt centar za korisnike zdravstvenog osiguranja na broj telefona sa kartice, putem imejla: meduniqa@uniqa.rs ili putem online aplikacije na www.uniqa.rs

  7. Online prijava šteta dostupna 24 časa na vebstranici www.uniqa.rs

  8. Telefonska prijava šteta, pozivom na broj 011/20 24 100, kao i putem imejla: info.stete@uniqa.rs i info.stete.zivotno@uniqa.rs

  9. Video – procena šteta, uz pomoć mobilnog telefona ili tableta tokom video poziva završava se procena štete na vozilu ili imovini i razmenjuje neophodna dokumentacija

  10. Viber broj za korisnike putnog osiguranja za prijavu iznenadne bolesti ili nezgode u inostranstvu: +381 63 36 75 99, kao i Centar za pomoć na broj telefona + 381 11 36 36 955.

  11. Centar za pomoć na putu, dostupan u Srbiji i inostranstvu pozivom na broj: 011/36 36 960.

  UNIQA ostaje odgovoran i pouzdan partner zajednice i u najtežim trenucima. U cilju maksimalne zaštite zdravlja, pozivamo klijente da koriste online i telefonske usluge kako bismo zajedno, do povratka na redovne aktivnosti savladali sve izazove, čuvajući sebe i svoje bližnje.