UniCredit Banka, treću godinu zaredom, najbolja banka za finansiranje trgovine u Srbiji prema Euromoney Anketi

  0

  UniCredit je imenovan za Najboljeg globalnog pružaoca usluga u kategorijama “Sve usluge”, “Savetovanje”, “Finansiranje/Plaćanja”, “Sveukupno izvršenje” i “Proizvodi” kako u zapadnoj, tako i centralnoj i istočnoj Evropi, prema Anketi o finansiranju trgovine 2020. koju je sproveo časopis Euromoney.

  Ovo istraživanje, koje se sprovodi već devetu godinu zaredom, prikuplja povratne informacije od preko 7.000 korporativnih klijenata, prepoznaje UniCreditovu kontinuiranu izvrsnost u oblasti finansiranja trgovine, koja se bazira na UniCreditovom odličnom poznavanju svojih ključnih evropskih tržišta i izvanrednoj stručnosti u razvoju i plasiranju proizvoda.

  Geografska rasprostranjenost dodatno je potvrđena i time što je UniCredit proglašen za tržišnog lidera pored Srbije, i u Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji, Slovačkoj, Hrvatskoj i Turskoj.

  Pored Srbije, Euromoney anketa je prepoznala UniCredit u kategoriji “Sve usluge” kao najboljeg pružaoca usluga u Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Slovačkoj i Hrvatskoj.

   “Veoma smo ponosni na ove rezultate,” rekao je Aleksej Janijev, direktor Globalnog transakcionog bankarstva u UniCredit Banci Srbija. “Mi težimo ka tome da nastavimo da pružamo najkvalitetnije proizvode i usluge svojim klijentima, tako što se fokusiramo na inovativna rešenja koja su u skladu sa njihovim potrebama. Dokaz da idemo u dobrom pravcu je i to, što su nas upravo klijenti, treću godinu zaredom, prepoznali kao prave partnere u okviru istraživanja magazina Euromoney.” 

  UniCredit nastavlja da ulaže u inovacije u području finansiranja trgovine, prvenstveno putem portala za klijente Trade finance Gate i ostaje posvećen potrebama klijenata kroz rešenja prilagodjena njihovim potrebama.