UniCredit Bank učestvuje na međunarodnom Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu pod sloganom „Pokrenimo zajedno rodnu godinu“, gde predstavlja svoju ponudu kredita, kako za nabavku poljoprivredne mehanizacije i opreme, tako i za druge potrebe poljoprivrednika. Kao i do sada, u okviru Sajma poljoprivrede, banka će pružiti svojim klijentima mogućnost da sagledaju i iskoriste posebnu ponudu u okviru agrarnog sektora.

UniCredit Banka pripremila je specijalnu ponudu namenjenu svim posetiocima 91. međunarodnog Poljoprivrednog sajma koji, u periodu od 18. maja do 23. maja 2023. godine, na štandu banke otvore račun, dobiće poklon dobrodošlice: 3.000 RSD na svom novom računu.

Na ovogodišnjem jubilarnom Sajmu poljoprivrede, UniCredit Banka će predstaviti kredite namenjene za kupovinu poljoprivredne mehanizacije, za nabavku repromaterijala i stoke za tov, kao i kredite za kupovinu poljoprivrednog zemljišta. U zavisnosti od namene kredita, rok otplate može biti maksimum 12 godina. Otplata kredita može biti u mesečnim, tromesečnim i šestomesečnim anuitetima. Za kredite sa rokom dospeća do 12 meseci, moguća je otplata u jednoj rati na kraju perioda otplate.

Rastko Nicić, član Izvršnog odbora i direktor za Poslovanje sa stanovništvom i malim privrednim društvima u UniCredit Banci, ovim povodom je istakao: “Trudimo se da pored pružanja snažne kontinuirane podrške sektoru agrara, osluškujemo potrebe naših klijenata kako bismo dalje unapređivali proizvode i usluge, ali i jačali savetodavnu ulogu. Zato smo ove godine pored široke ponude za agro segment, pripremili i specijalnu ponudu za sve posetioce Sajma poljoprivrede koji se odluče da otvore račun u UniCredit Banci. Stoga, pozivam sve da posete štand UniCredit Banke gde će im savetnici za agrobiznis biti na raspolaganju za sva pitanja o dostupnim proizvodima i uslovima svih naših usluga“.

U svojoj ponudi, UniCredit Banka, i ove godine ima subvencionisane kredite, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Ovi podsticaji namenjeni su registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, kako bi im omogućili olakšan pristup korišćenju kredita. U skladu sa Pravilnikom, krediti su dinarski sa fiksnom kamatnom stopom i namenjeni su za:

  • Razvoj ratarstva, voćarstva i vinogradarstva, povrtarstva i cvećarstva, koji obuhvata nabavku semena, sadnog materijala, sredstava za zaštitu biljaka i đubriva
  • Nabavku hrane za životinje
  • Investiciona ulaganja u novu poljoprivrednu mehanizaciju i opremu
  • Razvoj stočarstva koji obuhvata nabavku životinja 
  • Razvoj stočarstva koji obuhvata nabavku kvalitetnih priplodnih junica i krava starosti do pet godina 

Korisnici poljoprivrednih kredita mogu biti svi klijenti koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava u skladu sa važećim Pravilnikom i ukoliko se bave poljoprivredom minimalno 12 meseci.

Sve informacije o redovnim i specijalnim ponudama poljoprivrednih kredita, zainteresovani klijenti moći će da dobiju na štandu UniCredit Banke na Novosadskom sajmu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.