Umetnost u hotelu Viceroy Kopaonik – odlučite se za Canvas for Discovery avanturu koja donosi novo iskustvo smeštaja

  0
  The-Sprinting-Fox---room

  Zahvaljujući saradnji sa mladim umetnikom Ognjanom Dževrnjom, oslikani su delovi enterijera jedinog „ski-in, ski-out“ rizorta sa 5 zvezdica u Srbiji, a umetnost sa kojom ćete se upoznati pružiće autentičan pečat svakom vašem sledećem boravku

  Stručnjaci za feng šui kažu da dan treba započeti makar u čulno neutralnom okruženju, a u najboljem slučaju u nekom inspirativnom. Ako spadate u one koji ne pristaju na manje od najboljeg, onda ste verovatno u stalnoj potrazi za mirnim destinacijama koje će vas napuniti energijom, a ujedno i pokrenuti.

  Doživljaj Kopaonika kao takve destinacije je od prošle godine podignut na još viši nivo, otvaranjem prvog rizorta sa pet zvezdica – hotela Viceroy Kopaonik Srbija. Filozofija ovog čuvenog brenda je da kreira i neguje „doslednu indivudualnost”, donoseći provokativan dizajn i intuitivnu uslugu. Za goste je svaki boravak dragocena prilika da se povežu s prirodom, a svaki pogled kako na enterijer tako i na čudesne vrhove napolju, autentično iskustvo koje ne može da se doživi nigde drugo na ovoj planini.

  Koncept Canvas for Discovery koji ulepšava Viceroy hotele širom sveta i inspiriše i oduševljava na hiljade avanturista, sada je predstavljen i na najatraktivnijoj planinskoj destinaciji u Srbiji, u okviru jedinog ski-in, ski-out rizorta sa 5*. U osnovi istog je mašta – naime, inovativni umetnici, od slikara i muzičara do vajara i fotografa kreirali su originalna dela, karakteristična za sam lokalitet, a koja su deo inspirativnog iskustva boravka u Viceroy hotelu.

  Vizija brenda je da u saradnji sa domaćim stvaraocima maštom i umetnošću oplemeni odmor iz snova. Tako je u hotelu Viceroy Kopaonik ova estetska filozofija  razvijena u saradnji sa istaknutim savremenim umetnikom Ognjanom Dževrnjom.  

  Očaravajući pejzaži, šume i padine Nacionalnog parka Kopaonik kao vanvremenska inspiracija bili su zajednička vrednost i polazna tačna u ovoj kreativnoj saradnji. U njoj je nastalo osam fascinantnih Dževrnjinih murala, koji su enterijer hotela i njegove terase pretvorili u galerije savremene umetnosti.

  Trend je lako pratiti, ali da bi se kreirali oni vanvremenski, potrebna je kreativna pronicljivost, posvećenost individualnosti i istrajnost da se nadmaši koncept izuzetnosti. Na tom tragu su osmišljena dela ovog mladog umetnika. Spoljašnji ambijent i prirodno okruženje preslikani su u hotelski enterijer tako da gosti u prostranim i ušuškanim Nest sobama prosto mogu da osete puls moćnih vrhova Kopaonika. Ko se ne bi radovao boravku u ovim oslikanim apartmanima i uživao u pogledu?

  Gosti koji izaberu paket Canvas for discovery u okviru Nest soba imaće priliku da uživaju u simboličnim poklonima: osam paketa razglednica, piće dobrodošlice i 10% popusta na sve ostale CFD pakete u okviru Viceroy Kopaonik Srbija hotela.

  Kada napunite baterije i povežete se s prirodom na nove načine, možda ćete poželeti da podelite utiske i specijalne trenutke odmora sa dragim ljudima. Setite se kada ste poslednji put poslali prijateljima ili porodici razglednicu s putovanja. Budite sigurni da slanje pozdrava s Kopaonika nikada nije bilo uzbudljivije nego sada kada vas u paketu dobrodošlice u hotelu Viceroy Kopaonik čeka selekcija razglednica, pored malih umetničkih komada s potpisom umetnika – omiljenim suvenirom koji ćete poneti kući!

  Iskoristite i promotivni period i rezervišite avanturu Canvas for Discovery u hotelu Viceroy Kopaonik sa 10% popusta, koji važi samo za rezervacije preko zvaničnog sajta hotela.