Rad u velikim kolektivima nosi sa sobom brojne prednosti, ali i izazove. Pred kraj godine deo praznične euforije preliva se i na radna mesta, gde zaposleni sve češće samoinicijativno organizuju međusobno darivanje, dok se pokloni između poslovnih partnera, podređenih i nadređenih već tradicionalno razmenjuju.

Pokloni koji izmamljuju osmeh ne moraju biti skupoceni, ali malo originalnosti u kombinaciji sa modernim tehnologijama sasvim sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim. Jedno vreme popularan znak pažnje su bili USB nosači memorije, dok ih svi nismo skupili po punu šaku. Poslednjih godina zaposleni se od srca raduju slušalicama za mobilni telefon, vaučerima za omiljenu prodavnicu i GPS lokatorima. Sve navedeno govori u prilog tome da su kreativnost, ali i praktičnost, najvažniji elementi dobrog poklona bez obzira na njegovu cenu i branšu iz koje dolazi osoba koju želimo da iznenadimo.

Kako bi olakšala odabir novogodišnjeg poklona za poslovne partnere i zaposlene, istovremeno vodeći računa o merama predostrožnosti koje su zakomplikovale čitavu 2020. godinu, pa i njen kraj, kompanija NIS osmislila je i u svoju ponudu uvrstila NIS poklon kartice. Dostupne u vrednosti od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara, NIS poklon kartice mogu se iskoristiti za kupovinu svih vrsta goriva, kao i ostalih proizvoda iz širokog asortimana na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

NIS poklon kartice ispunjavaju najvažnije kriterijume za idealno iznenađenje -praktičnost i originalnost. Ipak, NIS-ov kreativni tim nije se tu zaustavio, već je omogućio i dodatnu pogodnost slanja poklon kartica u formi QR poklon kartice. Ovakva usluga posebno je značajna u aktuelnim okolnostima kada se ređe sastajemo sa ljudima ili ukoliko se setimo važnih poslovnih partnera u poslednjem trenutku.

NIS poklon kartice koriste se jednokratno i u punom iznosu na koji glase, a rok važenja je 12 meseci od trenutka kupovine, nakon čega se iznos na kartici automatski poništava.

O svim dodatnim pitanjima vezanim za mogućnosti poklon kartice korisnici se mogu informisati na ovom linku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.