Humanost je i ove godine na repertoaru Festa! Saradnja CEBEF-a i Mozzarta nastavlja se i na 52. međunarodnom filmskom festivalu na kojem će Fondacija Mozzart za svaku kupljenu ulaznicu donirati sredstva za pomoć zdravstvenim ustanovama. Od 23. februara do 3. marta ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da pogledaju brojna nagrađivana ostvarenja, ali i da doprinesu uvećanju humanitarnog fonda.

Foto: CEBEF, Dušan Milenković

 

„Veliko nam je zadovoljstvo što i ove godine jednoj od najznačajnijih filmskih smotri, uz koju su odrastale mnoge generacije, dajemo humanitarni karakter. Sigurni smo da će publika dodatno uživati u ostvarenjima na velikom platnu znajući da su tako postali deo zajedničke humane misije“, istakao je Borjan Popović, upravitelj Fondacije Mozzart.

https://www.instagram.com/p/Czvj7X5syM3/

Saradnja Mozzarta i CEBEF-a traje od 2020. godine kada je Mozzart sredstva izdvojena za svaku kupljenu kartu na Festu usmerio za donaciju inkubatora porodilištu u Višegradskoj. Akcija je uspešno nastavljena i narednih godina, a pomoć je stigla na adrese klinika koje zbrinjavaju najmlađe pacijente.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.