Umetnici srećne ruke – od njihovih plemenitih listića više od 3,5 miliona dinara

Čak 60 dramskih umetnika uspelo je da ostvari dobitke koje je kompanija Mozzart uplatila u humanitarne svrhe

0
Fotografije: Mozzart

Igra na humanost je za mnoge glumce u poslednje vreme najznačajnija uloga koju mogu da dobiju. Na daskama koje život znače su navikli na aplauze, ali posebne ovacije su izmamili za pogotke u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne. Dramski umetnici nizali su dobitke na plemenitim listićima, a među najuspešnijim bili su Bane Trifunović, Milena Pavlović Čučilović, Aleksandar Srećković Kubura, Danica Ristovski, Boris Pingović, Milica Zarić

Čak 60 poznatih lica iz sveta pozorišta i filma do sada je imalo uspeha u ovoj jedinstvenoj akciji i tako prikupilo više od 3,5 miliona dinara.

Podsetimo, prošlo je tačno pet godina od kada se na stranici MOZZART Sport portala pojavilo prvo izdanje Humanitarnog tiketa u podne!  Kroz skoro 300 dobitnih listića donirano je više od 20 miliona dinara, a svaki dan se neka poznata ličnost odazivala da tipuje za institucije, udruženja, centre, sportske kolektive, pojedince kojima je potrebna pomoć.

I tokom pandemije, poznati su svakodnevno učestvovali u Mozzartovoj humanoj misiji. Ova društveno odgovorna kompanija već po tradiciji kraj godine obeležava akcijom “mesec humanosti”, pa je ulog u decembru ujedno i zagarantovani dobitak.