Odaberite serum koji vam najviše odgovara

Novi Minéral 89 Probiotic Fractions obnavljajući serum koji deluje protiv vidljivih znakova stresa na koži i kultni ultrahidratantni Minéral 89 booster sa hijaluronskom kiselinom – vaša dnevna doze svežine. Potrebno je samo da izaberete onaj koji najviše odgovara vašem tipu kože…

Život u urbanim sredinama suočava nas  danas više nego ranije sa visokim stepenom zagađenja vazduha, posledicama klimatskih promena i nedostatkom sna.  Sve navedeno spada u faktore stresa, a koža je ta koja strada kao prva linija odbrane od „agresora“ iz spoljne sredine. Menja se njena barijerna funkcija, oslabljen je imunitet kože, te gubi vlagu, elastičnost i sjaj – koji su osnovna odlika zdravlja kože.

Tragajući za inovacijama koje bi obnovile kožnu barijeru – stručnjaci brenda Vichy kreirali su Minéral 89 Probiotic Fraction serum sa probiotskim frakcijama koji deluje protiv vidljivih znakova stresa na koži, kao i laganu minimalističku formulaciju na bazi hijaluronske kiseline u vidu Minéral 89 boostera, gelaste strukture, koji brani kožu od svih nepovoljnih spoljašnjih uticaja, vraća tonus, te je čini blistavijom, punijom i snažnijom.

MOĆNA INOVACIJA SA PROBIOTIČKIM FRAKCIJAMA ZA KOŽU POD STRESOM

Nakon 25 godina istraživanja stručnjaci brenda Vichykreirali suposebnu aktivnu komponentu – frakcije probiotika, na kojoj se zasniva Minéral 89 Probiotic Fractions serum koji sadrži 5% probiotičkih frakcija, koje stimulišu regeneraciju epiderma i prirodnu odbranu kože, dok Vichy vulkanska voda sa 15 minerala pojačava efekat. Formula je dodatno obogaćena i sa 4% nijacinamida, antioksidativnim vitaminom B3 koji je poznat po umirujućim efektima, kao i vitaminom E koji štiti od slobodnih radikala. Ovaj obnavljajući serum idealan je za kožu koja je izložena stresu – dna za danom, ona postaje blistavija, obnovljena joj je elastičnost, a tanke linije su manje vidljive.

Testiran u uslovima aktunog stresa kao što su manjak sna, promene spoljne temperature, izloženost duvanskom dimu, UV zračenju i zagađenju – pokazao  je sjajne rezultate nakon samo četiri nedelje korišćenja – 76% ispitanika zapazilo da im lice deluje mladoliko i odmorno, 84% je potvrdilo da je ukupan izgled kože poboljšan, 92% da koža ima zdrav sjaj, a 78% njih se oseća zaštićeno od spoljnih uticaja[1] .

SNAGA HIJALURONSKE KISELINE ZA OPTIMALNU HIDRATACIJU KOŽE

Ukoliko imate sreće da vaša koža ne pokazuje znake gubitka imuniteta usled akutnog stresa, predlažemo da probate ultrahidratantni Minéral 89 booster, koji je namenjen svim tipovima kože, a zamišljen je tako da osigura prekopotrebnu hidrataciju kože, idelan je za sva godišnja doba, damama se preporučuje kao podloga za šminku, a muškarcima nakon brijanja.

Vichy mineralizovana termalna voda čini 89% sastojaka ovog proizvoda, po čemu je i dobio ime, a uz pomoć hijaluronske kiseline i glicerina zadržava vodu čineći kožu glatkom, punijom i otpornijom. Magičnih nekoliko kapi dnevno donosi osećaj svežine i prijatne zategnutosti. Lagana tekstura i snažna moć hidratacije čine ovaj booster serum idealnom hidratantnom negom za suvu kožu bez obzira na godine. Klinička studija sprovedena na 52 žene između 26. i 62. godine starosti pokazala je da  85% ispitanica primećuje bolju hidrataciju kože neposredno posle upotrebe, a 79% njih je izjavilo da im je koža punija i svežija[2].

NEKOLIKO KAPI KAO TEMELJ DNEVNE RUTINE

Preporučena doza Vichy Minéral 89 booster-a kao i njegove verzije sa probiotičkim frakcijama, Minéral 89 Probiotic Fraction seruma, podrazumeva nanošenje jedne pipete dnevno koja se istisne direktno na lice ili na dlan ruke, a potom nežno umasira preko celog lica. Za oba proizvoda je karakteristično da intenzivno hidriraju i ne sadrže miris ni alkohol, zbog čega pogoduju svim tipovima kože, uključujući veoma osetljivu.

Uložite u budućnost svoje kože i proverite zašto su pomenuti Minéral 89 booster i Minéral 89 Probiotic Fraction serum iz čuvene linije Minéral 89 tako brzo stekli status kultnih proizvoda kako u beauty zajednici tako i među široj populaciji.

Više informacija o liniji Minéral 89 i celokupnom asortimanu brenda potražite na Vichy.rs.


[1] Istraživanje sprovedeno na 52 žene, tokom 28 dana aplikovanja proizvoda dva puta dnevno

[2] Klinička studija na 52 žene između 26. i 62. godine starosti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.