Ujednačen kvalitet i savršen ukus kafe u vašem domu

  0
  Predrag Bogojević, tehnolog kvaliteta u Grand kafi

  Verujemo da vam je i ovoga jutra prepoznatljiv miris domaće kafe ispunio sobu i da ste svoje šoljice napunili do vrha, spremni za još jedan uspešan radni dan. Već pri prvom gutljaju uživate u ukusu na koji ste navikli i koji je deo svakog vašeg dana, čak i u ovim nešto drugačijim okolnostima.

  Verovatno se pitate ko su još neki od heroja u dugačkom lancu nabavke, logistike, proizvodnje i distribucije u Grand kafi koji vam omogućavaju da i danas bezbrižno pijete vašu jutarnju i svaku sledeću šoljicu kafe, ali i za to što se pakovanja kafe nalaze na policama. Oni su i dalje na svojim radnim mestima kako bi se postarali da se u vašim domovima nađe ona jedinstvena aroma koja popravlja raspoloženje, daje energiju, upotpunjuje svaki trenutak i pruža osećaj da nikad niste sami.

  Jedan od njih je Predrag Bogojević, tehnolog kvaliteta u Grand kafi. On je deo tima koji je zaslužan za to što je svim potrošačima i danas dostupan proizvod ujednačenog kvaliteta i jedinstvene arome. Njegov posao podrazumeva praćenje i kontrolu sirovina, procesa prerade kafe, primenu standarda kvaliteta i bezbednosti hrane, kao i zahteva koji su propisani zakonom. On je tu da prati svaki segment procesa proizvodnje koji čine tri glavne faze: prženje, mlevenje i pakovanje, a svaka od njih se odvija i strogo kontroliše u skladu sa visokim internim standardima kompanije i svim zakonskim regulativama.

  Sve ovo ne zvuči kao nimalo lak posao jer podrazumeva potpunu posvećenost celokupnog tima koji doprinosi tome da je finalni proizvod koji je dostupan potrošačima potpuno bezbedan i savršenog ukusa, ništa manje od toga nije opcija kako u redovnim, tako i u ovim vanrednim okolnostima. Nakon uspešnog radnog dana Predrag svoje slobodno vreme kod kuće koristi da sa suprugom ponovo odgleda neke od serija koje su rado pratili čak i tokom srednjoškolskih dana. Trenutno su večeri ispunjene smehom uz svima poznate „Štrebere“. Sunčani vikendi su rezervisani za duge razgovore na terasi koji su uglavnom upotpunjeni šoljicom omiljene kafe. Jedna od zajedničkih aktivnosti u ovom periodu je i isprobavanje novih ukusnih recepata, a ovih dana je na „kućnom“ meniju ukusno slano i slatko testo koje zasigurno prati stroga kontrola kvaliteta pre i nakon što izađe iz rerne.

  Predrag voli svoj posao i ponosan je što je deo tima koji može da garantuje kvalitet i bezbednost proizvoda u kome uživa veliki broj ljudi u našoj zemlji, a i šire. Stoga mu ni u ovim vanrednim okolnostima nije teško da svoj posao obavlja izvanredno jer je to nešto na šta su potrošači navikli. U ovim trenucima, možda intenzivnije nego ikada, oseća radost zbog prilike koju ima da bude jedan od onih koji doprinose lepim trenucima kada nam je to svima najpotrebnije.