Uhapšena pomoćnica direktora Uprave carina zbog zloupotrebe položaja

1
Nedeljnik

Pomoćnica direktora Uprave carina Republike Srbije za sektor finansijske investicije i pravne poslove S. R. uhapšena je zbog sumnje da je zloupotrebila položaj, prenose mediji.

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, pomoćnici direktora je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će biti saslušana u tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba služenog položaja iz čl 359 stav 1 KZ u vezi sa javnim nabavkama iz 2017. i 2021. godine, saopštilo je tužilaštvo.

1 KOMENTAR

  1. И опет као да је у питању неки малолетник, па му се наводе иницијали. А оно реч је о једном од руководилаца, ни мање ни више, него Царине. А у исти дан ето и о истрази против директора затвора Нишу, који је “мастио брке” док су други робијали. Узгред, уз пуно име и презиме морало би да стоји и то којој партији припадају ова лица. Па да грађани знају да ли је реч о озбиљној борби против лоповлука или је у питању разрачунавање са страначким противницима, а можда и о чишћењу редова међу напредњацима.

Comments are closed.