Broj lekara, potpisnika apela „Ujedinjeni protiv KOVIDA“ koji je pokrenula neformalna grupa od 350 lekara, u toku popodneva i večeri je nastavio da se uvećava.

Grupi od 350 lekara svojim potpisima se pridružilo još 372 njihovih kolega, pa je na sajtu https://www.ujedinjeni-protiv-kovida.net/ jutros oko 720 potpisa.

Pokrtači apela traže u otvorenom pismu da se formira novi Krizni štab Vlade Srbije, da se istraže navodi o zataškavanju podataka i da se prekinu zastrašivanje i politizacija koji „narušavaju lično dostojanstvo zdravstvenih radnika“.

Veliki broj potpisa našao se na sajtu nakon konferencije za štampu na kojoj je bilo reči o ovom otvorenom pismu.

Doktorka Darija Kisić Tepavčević rekla je da svako ima pravo na svoj stav, ali da nije videla da je na spisku neko kompetentan za ovakvu vrstu infekcije kakva je koronavirus.

https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-na-elektronsko-izdanje-za-inostranstvo/

Komentara

 1. S.
  22. јул 2020. 09:57

  Epidemiolog I ne leci pacijente a rezultat rada Kriznog staba videsmo kad su naglo sve mere popustili u borbi sa epidemijom . Gle cuda, bas pred izbore.Sada svi ispastaju , I narod I lekari svih grana specijalizacije koji moraju biti ukljuceni u lecenja a nemaju iskustva sa zaraznim bolestima, respiratorima.....

 2. Vera
  22. јул 2020. 10:06

  Bilo je krajnje vreme da podignete svoj glas. ZAUSTAVITE SEJANJE STRAHA I LAZI.

 3. Mrdjaana
  22. јул 2020. 10:36

  El su svi iz Belgije?

 4. Kazi A
  22. јул 2020. 13:39

  Njima, snsu i Kisicki nije dovoljan razlog bunta 700 lekara zbog teskih i ponizavajucih uslova rada. Njima ni 7000 lekara ne znaci nista zato sto su oni jedno nista , odnosno nula,0000 struke. Mogao bih do sutra da upisujem nule pa ne bih zavrsio jer ta famozna jedinica iza nule je samo u njihovoj masti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.