U uži izbor za startap akcelerator Univerzum ušlo 15 inovativnih timova!

  O najboljim biznis idejama odlučivaće komsija sastavljena od predstavnika iz Ministarstva prosvete, Univerziteta u Beogradu i kompanije Mozzart

  0

  Startap akcelerator Univerzum izazvao je veliko interesovanje inovativnih preduzeća, a na konkurs koji su organizovali Univerzitet u Beogradu i kompanija Mozzart stiglo je bezbroj prijava. Najboljih 15 timova dobilo je priliku da učestvuje u Bootcamp-u i usavrši svoja znanja kroz niz stručnih predavanja.

  Među njima su: prenosiva laboratorija, platforma za kućne poslove, aplikacija koja povezuje sportiste sa biznis partnerima na lokalnom nivou, platforme za invalide, programi za skladištenje podataka, inovativno vozilo, aplikacije za uštedu vremena, platforma za privatne časove, uređaj za obnovljive izvore energije, aplikacija za kućne ljubimce, inovativne biološke materijale, tehnologije mašinskog učenja,….

  Bootcamp će se održati od 30. novembra do 2. decembra u hotelu Mona Plaza.

  Komisija sastavljena od predstavnika Ministarstva prosvete, Univerziteta u Beogradu i kompanije Mozzart odabraće najbolje startapove koji će da dobiju po 5.000 evra i mnoštvo mogućnosti. Osim toga, timovi sa najboljim startap idejama imaće priliku da besplatno koriste Coworking prostor u centru Beograda i šansu za veću investiciju jer će imati priliku za Pitch sa investitorima na kraju programa.

  U utakmicu za nagrade učestvovaće startapovi iMo, Majstor, Čas posla, SportUp5, Inclusio DOO, VALLTERA Technologies, Trex Serbia, Klik Cash, EasyPass, Poduhvat Team, Pet Travel Advisor Solutions, Dragon in green technology, SOMA BioWorks, C Technologies i Perun lab.

  Podsetimo, misija projekata Univerzum ovog projekta je da obezbedi neophodne veštine i alate, najbolju biznis edukaciju tima stručnjaka iz zemlje i sveta koji će svojom ekspertizom pomoći u daljem rastu i razvoju starapova. Odabrani stručni mentori pomoći će timovima na razvojnom putu i biti neophodna podrška kroz sve početničke izazove.

  Više informacije o projektu možete naći na univerzum.info