U štrajk glađu stupaju i Aleksandar Martinović i Sandra Božić iz SNS

3
Foto: Printscreen N1

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović objavio da će on i njegova koleginica Sandra Božić stupiti u štrajk glađu sa zahtevom da tužilaštvo reaguje na ispade lidera Dveri Boška Obradovića.

Martinović je izjavio ispred Skupštine Srbije da je “vreme da tužilaštvo reaguje, da radi svoj posao i pokrene tužilačku istragu protiv Boška Obradovića i njegovog mentora Dragana Đilasa”.

Martinović tvrdi da je lider Dveri u petak bacio na zemlju i pretukao poslanika Marjana Rističevića i naneo mu teške povrede, i da su to svi videli.

Na pitanje zašto poslanica Sandra Božić i on nisu u štrajk glađu stupili u petak, nego danas, Martinović je odgovorio da su dali vremena tužiocima da reaguju, ali i ocenio da je sudije i tužioce birao bivši režim i da su “pod kontrolom Dragana Đilasa”.

Dodao je da je policija dobro uradila svoj posao i uhapsila nekoliko ljudi, ali da tužilaštvo mora reagovati jer zakon, kako je rekao, mora biti isti za sve, a ne da za Đilasa važe jedna pravila, a za građane druga.

Martinović je prethodno na sednici skupštine pozvao tužioce da se zamisle zašto nisu reagovali na krivična dela koja je, kako je rekao, činio Obradović, i pozvao ih da se konačno probude i izvedu pred lice pravde počinioce krivičnih dela.

On je dodao da će se boriti da Srbija bude demokratska država, i da u njoj ne pobedi fažizam, a pozivom tužilaštvu kako je rekao, odgovorio je na štrajk glađu lidera Dveri Boška Obradovića.

Samostalni poslanik Miladin Ševarlić prethodno je stupio u štrajk glađu u nemogućnosti pokrene skupštinsku raspravu o povredama teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i nepoštovanju Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN, a u tome mu se pridružio lider Dveri i poslanik Boško Obradović.

(Beta)

3 KOMENTARA

  1. Poštovani gospodine Martinoviću, obzirom da ste se oslobodili političkih zabluda iz prošlosti, u štrajku glađu idite do kraja!

  2. Da li je potreban komentar na ovu vest. Gospoda iz SNS štrajkuju glađu???!!!
    Gospode Bože, spasi ih, oni ne znaju šta rade!🙏

Comments are closed.