“U skladu sa primedbama građana i onim što je naložio Vučić”: Brnabić se nada da će Zakon o eksproprijaciji biti izmenjen do četvrtka

1
(BETAPHOTO/KANCELARIJA ZA SARADNJU SA MEDIJIMA VLADE SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS)

(Beta) – Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Nišu da se nada da će Zakon o eksproprijaciji biti izmenjen do redovne sednice Vlade u četvrtak, u skladu sa primedbama građana i onim što je “naložio predsednik Aleksandar Vučić”.

Brnabić je rekala i da na izmenama Zakona o eksproprijaciji radi Ministarstvo finansija,.

Prema njenim rečima, svakako je važno da razgovaraju sa Nacionalnim konventom i sa “svima ostalima koji su imali komentare i zamerke na zakon”.

“Nadamo se da će onda ljudi biti mnogo sigurniji i bezbedniji, ali i da još jednom vide da taj Zakon apsolutno nema nikakve veze ni sa projektom Rio Tinta, ni sa bilo kojim drugim pojedinačnim projektom, već ima veze isključivo sa efikasnom realizacijom javnih kapitalnih investicija, pre svega u puteve i železničku infrastrukturu”, istakla je Brnabić.

Premijerka i ministarka za rad, zapošljavanje i boračka i socijalna pitanja u Nišu su razgovarali sa predstavnicima Krovne organizacije mladih o izmenama Zakona o mladima i Zakona o volontiranju, kao i o prioriteti mladih za novu Nacionalnu strategiju za mlade.

1 KOMENTAR

  1. Ne treba. Samo da vam vidimo ledja sto pre.
    Vlada koja ima ministra koji vrsi kriminalne radnje i plagira zvanicne dokumente ne sme da postoji. Tacka.

Comments are closed.