Bivša supruga Merilina Mensona, manekenka Dita Fon Tiz, progovorila je o navodima da je muzičar zlostavljao bivše partnerke. Par je bio u vezi nekoliko godina, od čega su godinu dana proveli u braku.

“Za sve koji su zabrinuti za mene, cenim vašu ljubaznost. Morate znati da detalji koji su izašli u javnost ne poklapaju se s mojim ličnim iskustvom tokom sedmogodišnje veze s Mensonom. Da je tako, ne bih se udala za njega u decembru 2005. godine. Prekinuli smo godinu dana zbog neverstva i zloupotrebe droge”, napisala je Dita Fon Tiz u svom izlaganju na Instagramu.

Tvrdi kako bilo kakve vrste zlostavljanja nije bilo u njihovoj vezi.

“Pozivam sve koji su pretrpeli zlostavljanje da preduzmu korake kako bi ozdravili i da imaju snage da se ostvare u potpunosti. Ovo je moja jedina izjava po ovom pitanju”, kaže Dita.

Podsetimo, Mensonova bivša verenica, glumica Evan Rejčel Vud, optužila je Mensona za zlostavljanje.

“Pripremao me da mu budem žrtva dok sam još bila tinejdžerka, a zlostavljao me godinama”, napisala je Vud na društvenim mrežama.

Ranije je govorila o zlostavljanju, a tek sada je imenovala čoveka koji joj je to radio. Pre dve godine glumica je izjavila kako je bila u traumatičnoj vezi koja joj je uzrokovala PTSP, te je spominjala kako joj je taj muškarac zabranio da koristi mobilni telefon, izgladnjivao ju je i mučio. Nakon nje, progovorile su još četiri žene.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.