“U narednih deset dana očekujem dogovor opozicije, Vučić je oteo zemlju…”

1
Foto: Nedeljnik

(Beta) – Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je da ta partija svakodnevno razgovara sa Narodnom strankom, Demokratskom strankom, Pokretom slobodnih građana i Pokretom za preokret i da se nada da će u narednih desetak dana odlučiti pre svega da li izlaze na “ovo što se teško može nazvati izborima”.

On je u emisiji “Pravi ugao” na RTV istakao da nije reč o broju mandata, već o samom izlasku na izbore, načinima kontrole, ali i kako odbraniti rezultat izbora “možda i na ulici”.

Stefanović je dodao da je poseta SSP Vašingtonu za cilj imala da se predstavi prava slika Srbije”, jer je predsednik Srbije Aleksandar Vučić “oteo zemlju i devet godina predstavlja njen jedini glas u svetu”, a i da se na primer u SAD ambasador Marko Đurić ponaša kao partijski, a ne srpski ambasador.

“Predstavili smo realno stanje i kako bismo mi kao alternativa ovoj vlasti rešili probleme, kako vidimo slobodu medija, vraćanje vladavine prava, borbu protiv kriminala”, rekao je Stefanović i dodao da je rečeno i da SSP nikad neće priznati nezavisnost Kosova.

Dodao je da bi njegova stranka rado razgovarala i sa Pekingom i Moskvom, ali da se boji da su oni razvili sistem ignorisanja opozicije.

1 KOMENTAR

  1. Ljigavci i prodate duše, srpski neprijatelji koji traže milost, koji su prodali Kosovo zarad svojih fotelja a za uzvraz smo dobili bombardovanje!!!. Da li to opet tražite!!!. Badava vam, nema više toga osim da se brukate!!!!.

Comments are closed.