U Loznici priveden Naser Keljmendi

0
Foto: Profimedia

(Beta) – Kosovski Albanac Naser Keljmendi, koji se povezuje s trgovinom narkoticima, priveden je danas u Policijsku stanicu u Loznici, saznaju “Novosti”. 

Keljmendi se pojavio u jednom hotelu na ulasku u Loznicu. Oko 13.30 časova čule su se sirene i nekoliko policijskih vozila, koja su se uputila ka hotelu, gde je bio Keljmendi. Policajci su ga, odmah priveli. 

“Novosti” pišu da je Keljmendi priveden u svojstvu građanina, a prilikom hapšenja kod njega nije pronađeno ništa što bi moglo da se veže za bilo koje krivično delo. 

Nema zvaničnih informacija zbog čega je priveden. 

Naser Keljmendi je 2018. godine u Prištini osuđen na šest godina zatvora zbog posedovanja droge. Istovremeno je oslobođen optužnice za organizovani kriminal i za ubistvo Ramiza Delalića iz Sarajeva. 

Keljmendi je do 1999. godine živeo u Peći. Posle rata preselio se u Sarajevo i dovođen je u vezu za mnogim kriminalnim krugovima. 

On je 2012. godine pobegao iz Sarajeva, neposredno pred policijsku akciju “Lutka” 2012. godine, kada je uhapšeno 18 osoba osumnjičenih za teška krivična dela.