U humanitarnoj akciji prikupljeno više od 120.000 evra: Luka Kurjački na korak do odlaska na operaciju

0

Na inicijativu Dragana Bjelogrlića, čiji je student mladi scenarista Luka Kurjački, produkcijske kuće CobraFilm i MinaCord pokrenule su humanitarnu akciju kojom je sakupljeno više od 120.000 evra neophodnih za nastavak Lukinog lečenja.

U online aukciji predmeta iz filmova “Toma”, “Montevideo Bog te video” kao i iz TV serije “Senke nad Balkanom” za samo 3 dana otkupljeni su svi predmeti, a veliki broj kompanija i javnih ličnosti kupio je i karte za poslednje bioskopsko prikazivanje filma „Toma“.

Luka Kurajački kao i svi njegovi prijatelji i kolege žele još jednom da se zahvale ljudima velikog srca, pre svega sportistima Nemanji Matiću, Aleksandru Kolarovu, Luki Joviću, Aleksandru Mitroviću, Luki Milivojeviću, Draganu Stojkoviću Piksiju, Bogdanu Bogdanoviću, Ljubiši Tumbakoviću, umetnicima kao što su Zdravko Čolić, Aco Pejović, Nikola Rokvić, kao i kompanijama Mozzart, Nelt, Millenijum tim, Pink Media Group, United media, FK Partizan, FK Zvezda, Roaming group, Apatinska pivara, Delta Holding, Antiko, Exit, IDJ World, OTP Banka, DDOR Novi Sad osiguranje, Solveo Pharma, Restoran Gilda, Restoran Pupin, Videostroj, Telekom Srbija, ArtVista na pomoći koju su pružili. 

Akcija “Da Luka ponovo stvara” se i dalje nastavlja slanjem sms poruke 1158 na 3030, dok se ne prikupi dovoljno sredstava za nastavak Lukinog lečenja u Japanu. 

Humanitarna aukcijska prodaja predmeta iz filmova “Toma”, “Montevideo, Bog te video” kao i iz TV serije “Senke nad Balkanom” koja je planirana za večeras u 19h u Kombank dvorani, neće biti održana, pošto su svi planirani predmeti prodati putem online aukcije.