“U ćošak, okreni se prema zidu i ćuti, do smene”; “Spustite taj vaš nervozno podignut prst, više vam ne stoji”: Kako je protekla rasprava Đukanovića i Krivokapića o crnogorskom putu ka EU…

0
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC (left) - EPA-EFE/IGOR KUPLJENIK (right)

Predsednik Crne Gora Milo Đukanović rekao je sinoć na predizbornom skupu u Mojkovcu da je crnogorska Vlada svojim delovanjem “dovela u pitanje put Crne Gore prema Evropi” i da tome svedoči i Izveštaj Evropske komisije “koji se ne može pročitati drugačije do ovako kako učiteljica reaguje na neposlušnog đaka u prvom razredu osnovne – u ćošak, okreni se prema zidu i ćuti, do smene”.

Na tu opasku reagovao je danas i premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić, koji je istakao da “o odlasku ‘u ćošak’ govori čovek koji je čitav svoj politički život proveo po ćoškovima, iza leđa naroda, okružen ćutanjem i zidovima organizovanih kriminalnih grupa”.

“O smeni govori lider partije koju je narod smenio. Đukanoviću, spustite taj vaš nervozno podignuti prst, više vam ne stoji, sa njim više nikoga ne možete zaplašiti”, napisao je Krivokapić na Tviteru.