U Beograd stigle dve kongresne nagrade iz Evrope

    0

    Vodeća kompanija za organizaciju događaja u Srbiji DHC Vekol dvostruki je vicešampion najprestižnijeg godišnjeg festivala Jugoistočne Evrope u oblasti kongresnog turizma “Conventa Best Event Award” 2021. Za projekat “KISEONIK” u saradnji sa kreatorkom Vericom Rakočević – prvu hibridnu modnu reviju održanu na Balkanu – kompanija DHC Vekol osvojila je drugu nagradu u glavnoj kategoriji B2B, dok je u kategoriji B2I drugo mesto osvojio projekat lansiranja kompanijskog redizajna i poslovne transformacije u post-pandemijskom svetu.

    “Zahvaljujem se svim velikim imenima internacionalnog stručnog žirija koji je našim projektima dodelio najviše ocene, kao i osnivaču festivala Goraždu Čadu koji je prepoznao naš kvalitet i uvrstio nas u ravnopravnu konkurenciju sa kompanijama iz Evropske Unije. Godina koja je za nama donela je nezapamćene izazove u poslovanju u našoj profesiji, ali nagrade koje stižu u ovom trenutku pokazuju da su kreativnost i inovacije naša najveća prednost koja nam osigurava kontinuitet i trajanje čak i u uslovima pandemije”, ocenila je Tanja Bogdanov, osnivač i partner kompanije.

    “Moja saradnja i prijateljstvom sa ovim timom koji pobeđuje traje godinama. Ja se uvek trudim da razmišljam i stvaram svetski na našem tlu, a naći odgovarajućeg partnera koji će biti spreman da preuzme neophodne  rizike i izađe iz okvira svega do tada viđenog je vrlo izazovno. U kompaniji DHC Vekol sam pronašla ljude koji razmišljaju kao ja i čije ideje putuju prostranstvima daleko van granica ove zemlje. Biće teško nadmašiti prvu hibridnu reviju na Balkanu kojom smo se definitivno upisali u istoriju ovog podneblja, ali intenzivno radimo na tome da i ovog septembra publici prikažemo moju novu kolekciju na način koji će se pamtiti”, zaključila je Rakočević. 

    Podsećamo, uz prošlogodišnju prvu nagradu za najbolji event 2019. “STADA Global Leadership Meeting”, DHC Vekol postala je domaća destinacijska menadžment kompanija sa najviše međunarodnih priznanja i potvrdila liderski status na tržištu.