U Australiji nestašica toalet papira zbog koronavirusa: “Poslednji put sam čuo da virus izaziva simptome slične gripu, a ne strašnu dijareju”

2
Foto: Profimedia

Zbog straha od širenja koronavirusa u Australiji je u pojedinim mestima ponestalo toalet papira! Kako piše Gardijan, trending na Tviteru je #toaletpapir i urnebesna konverzacija o nestanku WC papira širom zemlje. Iako su zvaničnici pokušali da objasne građanima da im zaista nije potrebno toliko toalet papira i da nema potrebe da se prave zalihe, uplašeni kupci kupovali su i po desetine velikih pakovanja. Gondole u marketima na kojima su ranije bili papiri, sada su potpune prazne.

“Svet je poludeo! Tri supermarketa nemaju toalet papir! Poslednji put sam čuo da koronavirus izaziva simptome slične gripu, a ne strašnu dijareju”, napisao je jedan od tviteraša.

“Koliku ovi idioti očekuju da će imati stolicu”, navodi druga tviterašica. “Pretpostavljam da je ovo način kao se neko štiti od koronavirusa, toalet papirom”, navodi treći.

Neki drugi imaju ideju da zarade na ovoj pomami. “Imam devet paketa koje ću da prodam onome ko najviše nudi. Troslojni su i vrlo meki. Treba mi depozit za kuću, tako da krenite s dobrim ponudama.”

2 KOMENTARA

Comments are closed.