Još jedan dan, još jedna svađa u ionako krhkoj srpskoj opoziciji.

Juče su se na Tviteru žestoko zakačili akademik Dušan Teodorović – jedan od pripadnika neformalnog pokreta „Samoodbrana“ – i Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana.

Sve je počelo kada je Teodorović izneo svoj predlog „izbornih uslova“, odnosno to da kandidati ne smeju da imaju fotografije iz prošlosti sa Dušanom Spasojevićem Kumom, Petrom Panićem Panom i Mišom Bananom, a onda dodao i Milorada Ulemeka Legiju.

Reagujući na ove reči, Trifunović je odgovorio postavljanjem pitanja.

„A je l’ može da se kandiduje neko kome je supruga bila članica JUL-a i potpisnik podrške zloglasnom rektoru Arsenijeviću u Kragujevcu?“, napisao je on

Teodorović mu je poručio da njegova supruga nikada nije bila član JUL- a ni potpisnik podrške Arsenijeviću.

– Sergej, napišite slobodno, ako imate dokaze, da je bila član JUL-a i da je potpisnik podrške Arsenijeviću. Sledi onda svakako tužba za klevetu – poručio mu je u komentaru ispod objave i dodao da je on samo napisao da „ne bi voleo da vidi na izbornim listama ljude koji su se slikali sa kriminalcima“, te da ne zna što se Trifunović u toj rečenici pronašao.

Potom je Trifunović postavio fotografiju na kojoj se vidi ime i prezime Teodorovićeve žene na podršci rektoru Arsenijeviću, akademik mu je odgovorio da „ne govori istinu, jer nije pokazao šta osoba koju pominje nije želela da potpiše“, posle čega je poručio da će ga blokirati i time okončao raspravu.

Inače, samo dan ranije, Teodorović je bez problema retvitovao Trifunovića.

Trifunović je na kraju prepričao svađu.

Komentar(1)

  1. Smiljka
    3. jula 2019. 17:40

    A sta kaze Panicev kum Aleksandar na sve to?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.