Tužilaštvo prihvatilo optužbe za napad drugog stepena, Jokićev otac tvrdi da je u pitanju “obična porodična svađa”

0
screenshot/youtube

Stariji brat Nikole Jokića, Strahinja uhapšen je u Denveru zbog sumnje da je napao, gurnuo i davio jednu ženu, preneli su mediji iz Kolorada.

Strahinja Jokić je u četvrtak uveče, kako prenosi “Denver post” bio u svom stanu sa jednom ženom. Post navodi, pozivajući se na policijski izveštaj, da je stariji Jokić pio i da je u jednom trenutku, kada je žena želela da napusti stan, Jokić nju grubo sprečio da ode.

Spominjano je i navodno davljenje, kao i da joj je kada je poželela da pozove policiju, Jokić oduzeo telefon.

Predstavnica za štampu Tužilaštva Kerolajn Tajler izjavila je da je Tužilaštvo prihvatilo optužbe za napad drugog stepena.

Branislav Jokić, otac najboljeg centra NBA lige, prokomentarisao je za Blic hapšenje svog sina Strahinje.

“U pitanju je jedna obična porodična svađa koja je medijski napumpana. Američki propisi su takvi kakvi jesu, malo stroži. On je izašao posle 24 sata, bez ikakvih problema. Preneto je u medijima tako kako jeste, a ni 24 sata nije bio tamo. Nikoli, normalno, nije svedno, ali sve je okej. Nije ovo ništa posebno, proći će i ovo, šta da radimo… Čuo sam se s njim, pričali smo 100 puta u toku dana, biće tu malo gužve i nervoze, ali nije strašno! Pravi se gužva ni oko čega”, rekao Branislav Jokić.