Trkom u Novom Sadu počinje Schneider Electric Serbia Business Run

  0

  Serija poslovnih trka i najveći tim bilding događaj u našoj zemlji Schneider Electric Serbia Business Run počinje u četvrtak, 7. aprila u Novom Sadu.

  Novi Sad Business Run je najveći gradski sportsko-poslovni događaj u ovom gradu. Tokom tri godine organizovanja, u Novom Sadu je učestovalo preko 4000 trkača iz preko 200 kompanija.

  Schneider Electricponosni sponzor čuvenog maratona u Parizu je postao i partner ovog sportsko-poslovnog događaja. Spajanje svetskog lidera u održivosti sa Serbia Business Run nastalo je sa ciljem da ova trka za 5 godina postane prvi najveći sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv.

  Ovaj ambiciozni cilj biće postignut postepenim uvođenjem inovativnih tehnoloških rešenja poput solarnih panela, reciklažnog sistema na svakoj trci.

  U Serbia Business Run trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja pola i maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko kompanija ima samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu.

  I ove godine zaposlene očekuje bogat startni paket, a nakon istrčanih ili ishodanih 5k biće održana After Work & Run žurka.

  Kompanije i njihovi zaposleni se takmiče u sledećim kategorijama: Najbrži tim (najbolje zbirno vreme prva tri trkača u timu), NajFIT kompanija – kompanija sa najviše trkača, Najbrži kolega i Najbrža koleginica. Najbolje očekuju pehari kao i robne nagrade partnera.

  Foto: Schneider Electric Serbia

  Posle trke u Novom Sadu serija se nastavlja u Subotici (21. aprila), Nišu (8. septembar) i Beogradu (29. septembar).

  Ideja Serbia Business Run sportsko-poslovnog događaja jeste širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Do sada je na događajima učestvovalo preko 750 kompanija i 16.000 zaposlenih.

  Serbia Business Run tradicionalno podržavaju kompanije kojima je zdrav način života i aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti, pored naslovnog sponzora partneri događaja su i Intersport, Aqua Viva, Herbalife i Esensa. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

  Prijave za Novi Sad Business Run traju do 31. marta.

  Više informacija na: https://serbiabusinessrun.com/novi-sad/