“Trka je daleko od gotove, Tramp će na kraju ponovo biti predsednik…”

0
Profimedia

Iz kampanje Donalda Trampa su izdali saopštenje u kome se jasno stavlja do znanja da će osporiti izborne rezultate i naveli da je svaka projekcija po kojoj je Džo Bajden pobednik lažna, navodeći i da je “trka daleko od gotove”.

“Izbori nisu gotovi. Lažne projekcije da je Bajden pobednik bazirane su na rezultatima izbora u četiri države koji su daleko od završenih”, rekao je generalni savetnik Trampove kampanje Met Morgan.

U saopštenju se navodi da će sigurno biti novog brojanja u Džordžiji i da je tim Donalda Trampa uveren da će pronaći kako se manipulisalo glasovima i da će na kraju Tramp pobediti u toj državi Takođe se navodi da je u Pensilvaniji bilo mnogo nerpavilnosti. Za Nevadu su naveli takođe da je bilo nepravilnosti poput “hiljada pojedinaca koji su nepropisno glasali poštop”.

“Na kraju, predsednik je na putu da pobedi u Arizonu uprkos neodgovornom proglašenju Bajdenove pobede od strane AP-a i Foks njuza”, navodi se u saopštenju.

U izjavi se jasno navodi da Tramp ne planira da prizna poraz, a njegov savetnik je naveo i da će, na kraju, kada se izborna trka završi Donald Tramp sigurno biti ponovo izabran za predsednika.