Tri miliona glasova za Jokića: Samo je Lebron ispred njega (i zašto treba da pročitate tekst o Džokeru u novom Nedeljniku)

0

Srpski centar Nikola Jokić i dalje je drugi po broju glasova za NBA Ol-star utakmicu u kategoriji visokih igrača na Zapadu, pokazao je drugi preseg glasanja navijača.

Jokić je do sada sakupio 3.006.981 glasova.

Fenomenalna statistika koju ove godine beleži Jokić učinila je da iz njega u glasanju ostanu igrači poput Kavaja Lenarda, Entonija Dejvisa, Pola Džordža.

Nedeljnik se u novom broju, koji je na kioscima od četvrtka 11. februara detaljno bavi šansama Nikole Jokića, ne da bude u prvoj petorci na Ol-star utakmici, nego da da bude na vrhu – MVP lige.

Glasovi publike – a kada ih je ovoliko, to sigurno nisu samo navijači iz Srbije ili Kolorada – pokazuju da ta priča nije bez osnova.

Priča o MVP nagradi za najboljeg centra NBA lige zato više nije mala, sporedna fusnota, ili zagrada usred važnije teme, kojima smo se svi kojima je Jokić drag toliko radovali poslednjih godina. To je sada tema od Vašington posta, preko TNT studija, do Beograda, Sombora i onog terena na kom je igrao basket kao klinac…

Glasanje i dalje traje.

A kako da glasate pogledajte OVDE.