Treći BrainOBrain dečiji festival Sava promenada Beograd na vodi

  0

  Nedelja 08.09.2019. od 16-22h

  BrainOBrain dečija akademija i ovog septembra organizuje feštu mentalne aritmetike i zabave na Sava promenadi. Ovo je već treća godina kako BrainObrain na ovoj tradicionalnoj dečijoj manifestaciji okuplja organizacije koje se bave edukacijom i afirmacijom dece sa ciljem da se roditelji upoznaju ne  samo  sa  van nastavnim sadržajima  koji se nude za decu, već  pre  svega  koliko  istrajnost  i  upornost mogu da doprinesu  psihofizičkom  razvoju  dece.

  Kao i prošle godine BoB deca će na ovom veselom događaju demonstrirati stečena znanja i veštine a za svu decu i roditelje koji dođu u nedelju na Sava promenadu, obezbedjena je besplatna zabava koja će trajati od 16-22 časa.

  Planirani su nastupi mađioničara, pozorišne predstave, edukativno-kreativne radionice, muzičke i sportske animacije, nastupi klovnova i maskota poznatih junaka crtanih filmova za decu kao i vatromet ispred Beograda na vodi.

  Video sa prošlogodišnjeg festivala:https://www.youtube.com/watch?v=ivMIroqBElM&feature=youtu.be

  „BrainObrain“ je liderska dečija obrazovna platforma koja je tokom 16 godina sa uspehom transformisala više od 2 miliona dece širom sveta. „Brainobrain“ često nazivaju i najuspešnijim pionirskim poduhvatom koji je prerastao u razgranatu mrežu institucija u kojima se sa decom radi na razvoju veština matematike, neuro-lingvističkog programiranja i životnih veština. Program je poreklom iz Indije i postoji u 36 zemalja u svetu a od septembra 2016. i u Beogradu, Kikindi, Loznici, Novom Sadu, Požarevcu, Vranju, Zaječaru i Nišu i mnogim drugim gradovima u Srbiji. Osnivač globalnog BrainObrain programa je Indijac Anand Subramaniam.

  Sve više mališana uspešno savladava školske i životne zadatke i izazove zahvaljujući ovoj revolucionarnoj indijskoj metodi mentalne artimetike uz korišćenje abakusa.