Total TV akcija: Najtraženiji TV sadržaj na dva televizora u kući

  0

  SBB kompanija saopštila je danas da svi novi korisnici usluge Total TV, satelitske televizije bilo gde u Srbiji, mogu da gledaju najtraženije TV kanale na dva televizora u kući za samo 899 dinara mesečno narednih 12 meseci u okviru Total TV Extra ili Premium paketa. Pored toga, dobijaju i Pink paket 24 meseca promotivno.

  Samo na Sport Klubu svi SBB i Total TV korisnici mogu da gledaju najtraženije sportske sadržaje Premjier ligu, Bundesligu, Evroligu, Evrokup i druge najpopularnije sportske događaje. 

  Bilo gde u Srbiji, SBB korisnici uz Total TV mogu da gledaju najtraženiji TV sadržaj – emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem”, “Utisak nedelje”, “Među nama”, “Balkanskom ulicom” i druge na Nova S. SBB korisnicima ekskluzivno su dostupne utakmice reprezentacije Srbije u fudbalu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022! Srbija igra protiv reprezentacija Luksemburga, Azerbejdžana i Portugala, kao i prijateljsku utakmicu protiv Katara, a prenos je uživo na TV Nova S.

  Uz ovu Total TV akciju, na jednom televizoru korisnici mogu da gledaju utakmicu, a na drugom omiljenu TV emisiju, dok novu seriju Kljun mogu da bindžuju preko EON mobilne aplikacije na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru u Video klubu u kome ih čeka i drugih 8.500 naslova.

  Za više informacija posetite totaltv.tv ili pozovite Kontakt centar na 19955.