Tončev: Od mojih loše interpretiranih reči, mnogo su opasnija dela Vučićevih stranačkih kolega…

0
Foto: Printscreen Youtube

Potpredsednik SPS-a i predsednik Opštinskog odbora SPS-a u Surdulici Novica Tončev izjavio je da su od njegovih loše interpretiranih reči, mnogo opasnija dela Vučićevih stranačkih kolega.

“Nikada nisam, niti ću raditi protiv svoje zamlje i njenih građana. Svoje izjave i reakcije sam objasnio. Mislim da su od mojih loše interpretiranih reči, mnogo opasnija dela Vučićevih stranačkih kolega, ono što rade iza njegovih leđa, a skrivajući se iza imena predsednika Srbije”, izjavio je Tončev.

Predsednik Socijalističke partije Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je ranije danas da se je svog potpredsednika Novicu Tončeva naterao da se izvini lideru Srpske napredne stranke.

Dačić je rekao da je Tončevu “milion puta” rekao da probleme sa lokalnog ne prenosi na republički nivo, jer to nema veze sa Vučićem i SNS u celini.

“Veoma je važno da se shvati da je svima onima koji žele da destabilizuju Srbiju i sruše Vučića sastavni deo strategije odvajanje SPS-a od Vučića i SNS-a”, rekao je Dačić.

“Da bi se to ostvarilo, treba prvo srušiti Dačića i to je taj specijalni rat koji vode protiv SPS-a kako bi ga okrenuli na drugu stranu”, izjavio je lider socijalista.