“Tom Henks je preživeo je Drugi svetski rat, Vijetnamski rat, Pad aviona, da bude nasukan na ostrvu, kidanpovanje somalijskih gusara…preživeće i koronu”: Poruke podrške za glumca

0
Foto Profimedia

Ubrzo nakon objave Oskarovca Toma Henksa u kojoj stoji da su on i supruga oboleli od koronavirusa i u kojoj moli pratioce da “normalno nastave sa svojim životom”, počeli su da se nižu komentari pordrške na društvenim mrežama. Na Tviteru je bilo nekih baš originalnih od njegovih kolega.

Dvostruki oskarovac i njegova supruga prve su globalni “selebritiji” pozitivni na virus.

Jedan od prvih je glumac Tim Alen koji je na šaljiv način podržao glumca: “Drveni, vas dvoje ste trebali da nosite moja svemirska odela. Odmorite se i ozdravite mi!”

Najviše je onih u kojima mu poručuju da će sve biti u redu.

“Moja ćerka koja ima 16 godina i obožava te, bukvalno se rasplakala kada je CNN javio…”, piše mu Endi.

Jedan je naveo šta je glumac do sada sve preživeo: Drugi svetski rat, Vijetnamski rat, Pad aviona, da bude nasukan na ostrvu, kidanpovanje somalijskih gusara… uz poruku da je posle svega prilično siguran da je Henks otporan na koronavirus.

Slavna opera u Sidneju saopštila je da je dezinfikovala svoje prostorije jer je tamo u subotu nastupila holivudska producentkinja Rita Vilson, supruga Toma Henksa, koji su oboje pozitivni na koronavirus.

Vilson je svoj pevački nastup održala u subotu uveče u dvorani “Utzon Room”, a gledalo ju je i slušalo 207 ljudi, uključujući i supružnika Toma Henksa.