Tokom juna na AMC kanalu

0

Brojni su ljubitelji jedne od najpoznatijih serija AMC produkcije – Fear The Walking Dead. Upravo zato, AMC kanal je ovog meseca odlučio da obraduje svoje gledaoce maratonom svih dosadašnjih sezona. Ljubitelji filmskih klasika će takođe moći da uživaju jer je AMC i ovog, kao i svakog meseca, pripremio bogat filmski program za petak i subotu veče – petkom su na programu omiljene romantične komedije, a subotom filmovi u kojima glumi legendarni Jean-Paul Belmondo.

Ponedeljkom od 22:00

  • Fear The Walking Dead- letnji maraton – Imate želju da odgledate sve dosadašnje epizode serije Fear the Walking Dead pre nego što izađe šesta sezona ove godine? Imate sreće! AMC počinje sa celonoćnim maratonom kako bi omogućio gledaocima da isprate celu priču. Gledajte bez prekida čitavu prvu sezonu u ponedeljak 1. juna u 22:00h. Raspored predstojećeg maratona jesledeći: druga sezona se pušta 8. i 15. juna, dok će treća sezona biti 22. i 29. juna- od 22h samo na kanalu AMC.

Petkom uveče

  • America’s Sweethearts (2001) – Kiki (Džulija Roberts) je sestra i lična asistentkinja slavne glumice Gven (Ketrin Zeta-Džons). Iako Gven više ne živi sa suprugom Edijem (Dž. Kjuzak), promocija novog filmskog naslova dovodi je u neugodnu situaciju da se u javnosti mora pojavljivati s pomalo zaboravljenim bračnim drugom. Niko, osim publiciste Lija (B. Kristal), koji prepoznaje očiglednu Kikinu naklonost prema privlačnom Ediju, ne primećuje da je Kiki nesrećna. Iako je Gven u tajnoj vezi sa španskim glumcem Hektorom (H. Azaria), to je ne sprečava da ponovo pokuša osvojiti supruga. Ovu romatičnu komediju pogledajte 5.juna u 20:20h!
  • Kate and Leopold (2001) –Kate živi s bratom u današnjem New Yorku. Njen bivši dečko, koji živi sprat iznad, otkriva prolaz kroz vreme koji vodi u 1870-te godine. Nakon kratkog izleta više od jednog veka nazad u prošlost, ne znajući, u današnji New York dovodi Lepolda, inteligentnog čoveka iz spomenutog vremena, koji upoznaje život u novom svetu postajući vrlo prisan sa Kate.Rasplet ove zanimljive komedije pogledajte 12. juna u 20:05h samo na kanalu AMC.
  • 13 Going on 30 (2004) – Nesrećnoj 13-ogodišnjakinji se preko noći ispunila želja pa je postala 30-godišnjakinja. Jenna Rink (Judy Greer) ima trinaest godina 1987. godine. Njeni roditelji je guše, a popularni klinci u školi ignorišu. Kad se njena rođendanska proslava pretvori u katastrofu, Jenna zaželi da se pretvori u odraslu osobu kako bi mogla da ima život kakav je oduvek želela. Sledećeg dana Jenna shvati da je 2004. godina, a ona je predivna, uspešna 30-godišnjakinja (Jennifer Garner), koja ima dobar posao i lep stan. Zbunjena Jenna se polako uživi u novi život, ali ubrzo shvati da nešto nedostaje, a to je njen nekadašnji najbolji prijatelj Matt. Kad odluči da ga potraži, saznaje da ona i Matt (Mark Ruffalo) više nisu u kontaktu i da se on uskoro ženi. Jenna shvati da sve to što ima ipak nije dovoljno i želi da vrati svog najboljeg prijatelja. Ovu legendarnu komediju možete pogledati 19.juna u 20:25h.
  • Hollywood Homicide (2003) – Dvojica karakterno različitih policajaca dobili su zadatak da istraže višestruko ubistvo u hip-hop klubu u Los Anđelesu: cinični,razvedeni veteran,detektiv Gavilan (Harison Ford) i mladi Kalden (Džoš Hartnet). Tokom istrage obojicu muče i privatni problemi. Dok Gavilana tište finansijski problemi povezani sa njegovim dugim poslom trgovanja nekretninama, Kalden mašta o glumačkoj karijeri. Pogledajte ovu akcionu komediju sa čuvenim Harisonom Fordom 26.juna u 20:05h.

Subotom uveče

  • Con Artist in Venice (1980)- Alekandre Dupre je izvođač, slučajno umešan u lov na mikrofilm, koji sadrži vredan izum nedavno ubijenog francuskog naučnika. Ovaj film u kome glavnu ulogu tumači Jean-Paul Belmondo, pogledajte 6. juna u 20:15h samo na kanalu AMC!
  • Happy Easter (1984)- Stéphane Margelle je nepopravljivi zavodnik. Njegova supruga Sophie nije preterano iznenađena kada ga u stanu nađe u društvu mlade devojke Julie, no Stéphane izmišlja kako je Julie zapravo njegova kćer iz prethodnog braka. Iako mu ne veruje Sophie odluči pustiti stvari da se same razviju dok se Stéphane sve više zapetljava u mrežu laži. Rasplet ove komedije pogledajte 13. juna u 20:25h.
  • The Professional (1981)- Francuski tajni agent Baumont je poslan u jednu afričku zemlju kako bi ubio tamošnjeg predsednika. Ali u pogrešan čas se naglo promeni politička situacija, pa francuske vlasti sada izruče Baumonta afričkim vlastima. Iako osuđen na dugogodišnju robiju, agent Baumont se ne predaje tako lako… Ovaj triler pogledajte na AMC kanalu 20.juna u 20:15h.
  • Hold-Up (1985) – Obučen kao klovn, pametni lupež Grimm drži najčuvaniju obalu Montreala i uzima 30 talaca. Dok zbunjuje i ismeva policiju svojim neobičnim ponašanjem, on mirno uspeva da se otarasi bogatstva. Ali tada nezadovoljan pratilac stvara probleme … Uživajte u ovom filmu 27.juna u 20:10h samo na kanalu AMC.