Reditelj Kventin Tarantino, koji inače ne podnosi kritike, napravio je grešku u filmu „Bilo jednom… u Holivudu“, tvrdi glumac Džon Travolta.

Travolta, čiju karijeru je oživeo Tarantinov film „Petparačke priče“, kao pravi pilot primetio je grešku u sceni s avionom i Leonardom Dikapriom. On dodaje da tu grešku zna svaki pilot i svaki „štreber avijacije“, kako je nazvao sebe.

„Leonardo, koji igra Rika Daltona, vraća se kući iz Itaije, ili gde je već bio, a narator kaže da ide Boingom 747. Pa, 747 je imao testiranja u februaru 1969 godine, ali je počeo da leti u januaru 1970. Promašili su za devet meseci! On bi bio u Boingu 707!“, rekao je Travolta publici na projekciji svog filma „The Fanatic“.

On je, međutim, pohvalio Tarantina kao reditelja, i dodao da je posebno zainteresovan za tu 1969. godinu, u kojoj je smeštena radnja filma, kad je i ubijena Šeron Tejt. I sam Travolta je stigao u Holivud te godine, i kaže da je impresioniran Tarantinovim oživljavanjem tog perioda, jer mu je to povratilo sećanje na taj period, piše Yahoo.

„Sećam se da sam bio u gradu kada se sve događalo. Sećam se da sam se plašio zbog ubistva Šeron Tejt. To je pokrenulo mnogo više stvarnih sećanja nego snimanje ‘Petparačkih priča’. Bio sam tamo u tom trenutku sa svima ostalima i to je sjajno kod Tarantina kao filmskog stvaraoca. Kao i kod ‘Prokletnika’, on na neki način popravlja našu istoriju.“

„Bilo jednom u… Holivudu“ zaradio je preko od 372 miliona dolara, s budžetom od 90 miliona dolara.

Komentar(1)

  1. Baba
    11. децембар 2019. 15:24

    Dzontra mu skenjao znanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.