TO Budva: Ovogodišnje cene nikad povoljnije, ulazak u državu potpuno slobodan

  0

  Turistima koji ove godine planiraju letovanje na crnogorskom primorju za ulazak u zemlju neće biti potrebni testovi na koronavirus niti potvrda o vakcinaciji, a u slučaju obolevanja, biće omogućena besplatna zdravstvena nega, saopšteno je prilikom svečanog koktela sa medijima u Novom Sadu, organizovanog u okviru regionalne promotivne kampanje Crne Gore. Direktorka Turističke organizacije opštine Budva Maja Liješević, istakla je da su ovogodišnje cene povoljnije nego ikada.

  “Turisti iz Vojvodine i cele Srbije uvek su rado viđeni gosti na budvanskoj rivijeri. Povezuje nas vekovno prijateljstvo, ista kultura, senzibilitet i emocije pre svega. Ove godine smo, možda više nego ikada, spremni za jedno leto druženja i zajedničkog uživanja. Cene su nikada povoljnije, a ulazak u državu potpuno slobodan” – istakla je Maja Liješević.

  Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva

  U ime Nacionalne turističke organizacije Crne Gore prisutne zvanice je pozdravila Ljiljana Čukić, a da su budvanske i crnogorske plaže sređene i spremne da prime goste iz regiona potvrdio je i Blažo Rađenović, predsednik borda direktora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.

  Novosadski Trg Slobode danas je bio “preplavljen” promotivnim materijalom crnogorskih turističkih destinacija koje su delili mladići i devojke iz “Udruženja Lovćenac” u crnogorskim i paštrovskim nošnjama.

  U hotelu “Pupin” u Novom Sadu organizovan je susret budvanske privrede i turističkih agencija iz Vojvodine, nakon čega je usledio svečani koktel u restoranu “Zak” kojem su prisustvovali predstavnici Nacionalne turističke organizacije i lokalnih turističkih organizacija iz Kolašina, Bara, Tivta, Kotora, Pljevlje, Ulcinja, Žabljaka i Podgorice.

  Pored brojnih predstavnika medija iz Vojvodine, sa predstavnicima turističkih centara Crne Gore družili su se u opuštenoj atmosferi i Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije, Branislav Knežević, direktor TO Novi Sad, Nataša Pavlović, direktorka TO Vojvodine, popularni crnogorski glumac Božo Zuber, Robert Čoban, vlasnik izdavačke kuće “Color press group” i mnogi drugi.                            

  Prilikom koktela predstavnicima medijima u okviru nagradne igre su dodeljeni vredni pokloni u vidu aranžmana na crnogorskom primorju.