Legendarna Tina Tarner priznala je da je i danas preplave emocije kada razmišlja o pokojnom suprugu Ajku, koji ju je zlostavljao i tukao, i da se udala za njega samo da bi sprečila dalje zlostavljanje, ma kako to pardoksalno zvučalo.

Tina je u intervjuuu za CBS News Gejl King objasnila da je njen sadašnji brak sa nemačkim muzičkim producentom Irvin Bač njen prvi brak, što se nje tiče. Tina je bila udata za Ajka od 1962. do 1978.

„Kada me je Ajk pitao da se udam za njega, znala sam da je to s nekom namerom. Ali morala sam da kažem da… ili bi bilo batina. I tako, kada je trebalo da se venčamo, to nije bila moja ideja.“

Turner, međutim, priznaje da postane „emotivna“ kada razmišlja o Ajku, koji je preminuo 2007. godine, i njihov odnos nije od početka bilo zlostavljanje.

„U početku, Ajk je bio veoma dobar prema meni. Nije mu se dopalo što je morao da zavisi od mene. I nisam želela da započinjem svađu jer bi uvek bilo crno oko, slomljen nos, natečena usna, slomljeno rebro.“

Tina i Ajk su sarađivali tokom šezdesetih, pre nego što se hemija sa scene prebacila u realan život. Ajk ju je kasnije godinama ozbiljno zlostavljao, toliko da je Tina pokušala samoubistvo 1968. godine. Poznato je da je istovremeno bio neveran i zavistan od droge, piše Independent.

Tina je bukvalno pobegla iz braka 1976. godine, a sud joj je dozvolio da može da zadrži scensko ime Tina Tarner, koji joj je Ajk dao, ali ga je zvanično zaštitio kao svoj. Posle razvoda Tina doživljava preporod, sa planetarnim hitovima koji se i danas slušaju, a među kojima je i „Simply the Best“, a njena životna priča pretočena je u za Oskara nominovani film „What’s Love Got to Do with It“ 1993. godine.

Pevačica se osvrnula i na smrt njenog sina Krega, koji se ubio u julu 2018. godine. „Mislim da je Kreg bio usamljen, to je ono što mislim da ga je dotuklo. Imam mnogo slika na kojima se smeje, i osećam da je na boljem mestu. Zaista osećam.“

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.