Tim: “Verovali smo Vladi Srbije i njenim pravilima oko korone…”

1
Foto: Beta

Austrijski teniser Dominik Tim je na Instagramu poručio da mu je žao zbog toga što su neki igrači i ljudi koji su imali veze sa Adria turom zaraženi koronavirusom. Tim smatra da su on i ostali učesnici bili previše euforični, prenosi N1.

Adria tur je napravio veliki odjek u svetu sporta zbog toga što je nekoliko igrača pozitivno na koronavirus.

Najpre je u Zadru zaražen Grigor Dimitrov, a posle njega se ispostavilo da su pozitivni i Viktor Troicki, Borna Ćorić, Novak Đoković, njegova supruga i kondicioni trener. Među onima koji su negativni je i Tim, koji poručuje da je šokiran zbog vesti sa Adria tura.

“Igrali smo bez publike nedeljama i bili smo više nego srećni što ćemo imati navijače na jednom događaju. Verovali smo Vladi Srbije i njenim pravilama oko koronavirusa, ali smo bili previše optimistični”, napisao je Tim.

“Naše ponašanje je bila greška, bili smo previše euforični. Veoma mi je žao”, dodao je austrijski teniser.

Takođe, Tim je naglasio da se po povratku u Austriju testirao testirao pet puta u poslednjih deset dana i da je svaki nalaz pokazao da je negativan. Tim je poželeo sve najbolje i brz oporavak svima koji su inficirani.

1 KOMENTAR

  1. Verovali vladi Srbije? Momak se sam uverio sa kakvim lazovima mi zivimo. Ne znam samo, da li je Novak to shvatio? Njegov tata sve to dobro zna i nista nije uradio da spreci sve sto se desilo. Sada okrivljuje Dimitrova, samo sebe ne vidi kao jednog od krivaca i ovu lazljivu vlast i tzv struku.

Comments are closed.