Ti si ćerko, majkin sin: Šarliz Teron dečaka odgaja kao devojčicu

2

Glumica Šarliz Teron je prvo imala sina i ćerku, ali posle jednog saznanja i prihvatanja ona sada ima dve devojčice.

Oskarovka je usvojila decu, Džeksona i Ogast. Džekson je dečak od sedam godina i usvojila ga je 2012, a ćerku tri godine kasnije.

Međutim, fotgrafije dečaka u haljinici šokirale su deo javnosti.

Popularna glumica je otkrila da već četiri godine sinčića odgaja kao da je devojčica, i da mu se obraća u ženskom rodu, samo je to do sada krila.

“Imala je tri godine kada mi je rekla da nije dečak. I otada, odgajam devojčicu, kojoj se kasnije pridružila još jedna sestra. Ja sam mama dve divne devojčice i želim da ih zaštitim, kako bi procvetale,” rekla je ona, prenosi Indipendent.

“Moj posao majke podrazumeva da moram da uradim sve što je u mojoj moći da ih volim i slavim, i da budem sigurna da imaju sve što im je potrebno kako bi mogle da budu šta god požele. Uradiću sve što mogu kako bi moja deca imala to pravo, i kako bi se tokom života osećale bezbedno,” rekla je ona, prenosi B92.

Oskarovka, koja je kao petnaestogodišnjakinja gledala kako njena majka ubija njenog oca u samoodbrani, rekla je da je od majke Gerde naučila da mora biti iskrena.

“Odrasla sam u Južnoj Africi, zemlji u kojoj ljudi žive poluistine, uz laži i šaptanje. Odgajana sam tako da ne budem takva. Majka me je naučila da moram da se izborim za sebe, da znam da život nije večan i da moram da ga živim iskreno,” rekla je ona.

2 KOMENTARA

  1. Sacuvaj Boze. Ova zena je satanista. Ide protiv prirode, a navodno propoveda “istinu”…

Comments are closed.