Tepić: “Puštaju Palmu da utiče na svedoke, tera žene da ga brane…”

0
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, navela je da tužilaštvo u Jagodini nije odlučilo da zadrži u pritvoru prvog čoveka tog grada, Dragana Markovića Palmu i da je on pušten kako bi uticao na svedoke.

„Tužilaštvo u Palminom privatnom gradu ne traži da ga privedu i zadrže dok traje istraga. Puštaju da utiče na svedoke, tera žene da ga brane od mene, kao Jutka što se krio iza ženskih suknji. A Zagorka žmuri na jagodinskog kadiju. Ko još veruje u nezavisnu istragu dok ga vodi Tužilaštvo u Jagodini“, napisala je Tepić na Fejsbuku.

Marinika Tepić izjavila je u ponedeljak na konferenciji za medije da je prvi čovek Jagodine, zajedno sa svojim koalicionim partnerima podvodio žene i devojčice.

O navodnom podvođenju svedočio je bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, iza kojeg kako tvrdi stoji Dragan Marković Palma. Prema njegovim rečima, u ovaj hotel dolazili su i devojčice i iz Beograda, koje su bile stare i po 15 godina.

Nakon iznetih navoda,  Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet povodom ovih informacija. 

Dragan Marković Palma negirao je ove tvrdnje.

Predsednik Jedinstvene Srbije, danas je i u Skupštini Srbije, čiji je poslanik, demantovao optužbe o podvođenju maloletnica u Jagodini i najavio da će 400 žena iz Jagodine tužiti potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić.