Potpredsednica Stranke slobode i pravde i nositeljka liste „Srbija protiv nasilja“ Marinika Tepić rekla je da ta opoziciona koalicija neće ići na konsultacije o novoj vladi sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

„On je propustio priliku da posle toliko obraćanja u lice, što u Narodnoj skupštini što na ranijim konsultacijama učini nešto za svoju zemlju, a ne kada ga narod više neće onda odluči da menja narod“, poručila je Tepić za N1.

„Ali, godine su iza nas, gde smo se trudili da objasnimo, da uputimo, da kažemo – poštujte preporuke ODIHR, više od polovine Srbije ne glasa za vašu vlast, uvažite i njihove predstavnike, opozicija je takođe institucija, pokušali smo na razne načine, ali oni se bandoglavo drže svoje odluke da su nesmenjivi, tako da nema svrhe komunicirati sa institucijama ili sa njima. Možda bi se nešto promenilo da su razgovori dostupni javnosti. Sve je obesmislio (Vučić), razorio, rasporene su nam institucije i mi sad idemo nekim drugim putem, jedini koji nam je preostao“, kazala je Tepić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.