Potpredsednica Stranke slobode u pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je da je na jučerašnjem protestu u Šapcu, kada je grupa „Vučićevih i Vulinovih kapuljaša i batinaša“ napala učesnike protesta tokom blokade puteva, pokazan „varvarizam“ aktuelne vlasti.

Ja sam pre nekoliko meseci izjavila da nas Aleksandar Vučić vodi u građanski rat i samo što se još nije zapucalo, a juče smo videli da ovaj režim nije samo koruptivan i bahat, već i varvarski, a iskazana brutalnost dosad nije viđena, ocenila je Tepić u emisiji „Utisak nedelje“, prenosi N1.

Ono što smo juče videli je čist varvarizam na delu. Kad pošaljete 20 minuta pre okončnja protesta kapuljaše i batinaše u službenim državnim automobilima, sa motkama i čekićima to pokazuje da ste spremni da ih izmlatite i zastrašite da na sledećim protestima ne učestvuju, rekla je Tepić, komentarišući sukobe tokom protesta kod Šapca.

Ona je naglasila da se policija povukla 20 minuta pre kraja blokade, a da „tri minuta kasnije dolaze kapuljaši sa motkama i udaraju ljude“ i ukazala na „najtužniju i najstrašniju scenu kada je bagrer krenuo na ljude“

Izbrojala sam osam službenih „škoda“ koje su koristili batinaši, a jedna registracija je identifikovana kao registracija službenog vozila koje koristi gradonačelnik Šapca, rekla je Tepić.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.